Flag of Sweden

CASE: TRESS

Om du letar efter sportutrustning, planerar att bygga en lekplats eller designar urbana miljöer så är TRESS lösningen. Se hur vi hjälpt dem vinna den digitala matchen.

Med verksamhet i Danmark, Sverige och Norge valde TRESS Iternum Digital som partner för att planera och optimera deras digitala marknadsföring på Google Ads och Bing Ads 2018.

Resan tog sin början med en sökning efter squashutrustning. Efter att vägarna korsats för första gången tog det inte lång tid innan TRESS och Iternum Digital inledde sitt samarbete för att förbättra TRESS digitala resultat.

“Genom Iternum Digtials djupgående analys av våra Google Ads-konton lärde vi oss att det alltid finns något att optimera i ett Google Ads-konto, men att rätt fundament måste vara på plats först. Iternum Digital har nya perspektiv och mer djupgående arbete än alla andra byråer vi mött tidigare.”

TRESS AB

  • Driver domänen tress.com (DK, SE, NO)

  • +90 anställda

  • Verksamma i 3 nordiska länder

När vi tar över ett nordiskt företag som TRESS, använder vi oss alltid av våra danska, svenska och norska teammedlemmar för att skapa de mest attraktiva annonserna.

 

"När man har en digital marknadsföringsbyrå som optimerar ens konton vill man att språket ska vara perfekt, något vi verkligen kunde lita på med Iternum Digitals internationella profil”, förklarar Jimmy Seberg, Webshop Manager at Tress A/S.

“När digital marknadsföring är så föränderligt som det är, är det guld värt att ha en byrå som håller sig uppdaterad. Vi har spännande saker framför oss och känner oss trygga med att ha Iternum Digital som vår partner att utforska dessa möjligheter med.”

Efter grunden var på plats i kontot kunde det verkliga arbetet med att optimera börja. Efter 3 månader kunde vi se resultaten av vårt arbete. Tvärs över tre domäner var det en genomsnittlig ökning av intäkterna på +29% och en minskning av kostnaderna på -14%.

"Vi var alla glada över de goda resultat som Iternum Digital hade lyckats hjälpa oss nå, bara under en kort period. Det visar verkligen att deras algoritmer fungerar och att deras sätt att optimera data är rätt väg att gå för onlineverksamheter idag”, sammanfattar Jimmy Seberg.

+29%

i intäkter

-14%

i kostnader

Läs ett annat case här

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+