Flag of Sweden

SOCIALA MEDIER (SOME)

Sociala medier är en del av vår vardag. Det är där vi håller kontakten med vänner, följer människor som inspirerar oss och håller oss uppdaterade kring företag vi gillar och är lojala mot.

De senaste åren har möjligheterna att marknadsföra sig med betalda annonser vuxit och gjort sociala medier till den perfekta digitala annonseringsplattformen för att nå både nya och tidigare kunder.


FACEBOOK

Facebook är en perfekt plattform för annonsering, däremot är det fortfarande viktigt att nämna att människor på Facebook agerar reaktivt, vilket betyder att dina annonser måste vara precisa och grafiskt välarbetade för att man ska vilja klicka på dem. När man skapar annonser för Facebook (och Instagram) har du möjligheten att skapa karusellannonser, bildannonser, videoannonser, lead-genererande annonser och mycket mer.

 

Iternum Digital kan hjälpa er från början till slut med grafiskt arbete, målgruppsinriktning (baserat på faktorer såsom ålder, kön, intressen, geografisk placering, utbildning, etc.) och regelbunden optimering. Du kan även använda produktkatalogen för att nå ut till tidigare besökare med annonser som visar den exakta produkt de har tittat på tidigare.


INSTAGRAM

Instagram, som ägs av Facebook, är en plattform för mer visuellt och mindre text. Precis som på Facebook har företag möjligheten att få sina annonser visade i användarnas feeds, både i bild- och videoformat, för relevanta målgrupper. Iternum Digital kan hjälpa er starta upp på både Facebook och Instagram, sätta upp rätt målgruppsinriktning och optimeringsstrategi. Synergieffekterna vi ser från att ha annonser på både Facebook och Instagram är oftast mycket bra.

"Kreativitet och resultat går hand i hand när det kommer till sociala medier. Vi ger dig den perfekta kombinationen."

Julie Stenberg, Social Media/SEO Specialist

PRODUKTKATALOG

TARGETING

LINKEDIN
LinkedIn är en professionell social medieplattform som fokuserar främst på B2B-annonsering. Precis som på Facebook kan du segmentera din fokusgrupp på olika sätt. LinkedIn har många målgruppskategorier att välja mellan, såsom utbildning, jobbtitlar, intressen baserat på medlemskap i grupper, branscher, etc. 


YOUTUBE

YouTube har blivit otroligt populärt bland barn, tonåringar och unga vuxna. Men det har också börjat bli en form av sökmotor för t.ex. “how to” och recensionsvideos. Att ha sin egen YouTube-kanal kan vara ett bra sätt att nå potentiella kunder, men du har också möjligheten att annonsera på YouTube. Bumper Ads eller View Through Ads visas innan andra videos och du kan fästa klickbara CTAs som kan skicka människor till din önskade landningssida - kanske din egen kanal eller din hemsida.

 

Att analysera datan i YouTube Analytics är en viktig del av att nå framgång på YouTube. Här kan du t.ex. se hur många sekunder någon har sett din annons innan de valt att klicka “hoppa över”. Det är här expertisen verkligen behövs och här som Iternum Digital verkligen kan hjälpa dig tjäna pengar på dina annonser.

LINKEDIN

YOUTUBE

Läs mer om våra tjänster

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+