Flag of Sweden

NYHETSBREV

Skicka bättre nyhetsbrev och öka din försäljning. Mailutskick kan ge en boost till intäkterna och i kombination med ett CRM-system kan du öka öppningsfrekvensen och konverteringsfrekvensen.

Vi vet vad som behövs för att utnyttja din emaildatabas maximalt när det kommer till nyhetsbrev. Vår process skapar de bästa möjligheterna för sälj varje gång ett nyhetsbrev skickas ut. Det hela handlar om att ha rätt kombinationer, såväl som att veta vägen till att få köpet att gå igenom. Nyhetsbrev borde vara en del av varje digital strategi, då nyhetsbrev är en av de mest kostnadseffektiva online-kanalerna för att skapa försäljning.


SÄLJANDE OCH TALANDE

När du skapar Content Marketing, såsom nyhetsbrev, är det viktigt att fånga mottagarens intresse och uppmärksamhet. Det är viktigt att sätta upp mål och formulera vad du faktiskt vill uppnå genom dina nyhetsbrev och se till att dessa mål går i linje med budskap, målgrupp, innehåll etc. Utöver detta är det också viktigt att ditt innehåll är säljande och talande på samma gång.


A/B-TESTER

Hos Iternum Digital gör vi A/B-tester för alla våra kunder. Vi testar helt enkelt vad som fungerar och hur det skiljer sig från nyhetsbrev till nyhetsbrev, beroende på t.ex. tema, grafisk design, typsnitt etc. Att köra A/B-tester ger oss möjlighet att mäta vad som fungerar för varje enskild kund och deras affärsmodell, med målet att öka försäljningen och förbättra CTRs genom att anpassa innehåll och design.

"Nyhetsbrev är ett av de mest effektiva sätten att skapa intäkter till en låg kostnad."

Mathilde Streton, UX & Senior SoMe Specialist

NYHETSBREV

A/B-TESTER

AUTOMATISERING

Vi föredrar att använda oss av MailChimp för mailutskick och automatiserade processer. MailChimp erbjuder funktioner för A/B-tester, performance tracking (vilket vi går mer in på djupet med nedan) och automatisering. Det kan självklart också användas för avancerad kategorisering, baserad på t.ex. kunder/leads, män/kvinnor etc. Automatiseringen hjälper dig schemalägga utskick antingen för specifika handlingar som triggar utskicket eller specifika tidspunkter i månaden, veckan eller under dagen.


TRACKING

Med hjälp av MailChimps egna analysverktyg och Google Analytics dokumenterar vi olika KPIs såsom öppningsfrekvens och konverteringsfrekvens såväl som intäkterna genererade från nyhetsbrevskampanjerna. På detta sätt får du som mest ut av din email-marknadsföring samtidigt som du behåller total kontroll över dina resultat i MailChimp.

AUTOMATISERING

TRACKING

Läs mer om våra tjänster

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+