Flag of Sweden

JOBB

Iternum Digital utvecklas snabbt och är därför alltid på jakt efter nya talanger som kan bidra till en ännu starkare profil. Se våra lediga tjänster här.

Iternum Digital ligger beläget i Köpenhamn på Frederiksberg och är en del av en sprudlande arbetsmiljö. Dörr i dörr med företag verksamma inom tech och AI, håller vi oss uppdaterade med det senaste inom den digitala världen.

 

Iternum Digital erbjuder en arbetsplats full av energi, ambition och nyfikenhet. Och såklart fredagsspel. 

Jobb hos Iternum Digital

Är du en digital marknadsföringsnörd med kompetens som kan bidra till vårt team? Då kan det vara dig vi letar efter. Ta en närmare titt på våra lediga tjänster nedan.

Praktik hos Iternum Digital

Studenter som är redo att jobba hårt och lära sig mycket är alltid välkomna att ansöka om praktikplats. Skicka CV och personligt brev till info@iternumdigital.com.

Spontansökan

Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare till vårt team. Vi behöver personer som har stor passion för digital marknadsföring, vill skapa resultat för våra kunder och tillföra kreativitet till vår växande verksamhet. Skicka ditt cv och en motiverad ansökning till Bjørn Herbst, CEO, email: bjorn@iternumdigital.com

 

"Working at Iternum Digital has been a great opportunity to kickstart my career. There's always room to develop and grow."

Malin Westman, Digital Marketing Specialist

Läs mer om våra lediga tjänster här

 

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+