Flag of Sweden

INSIKTER

Det är Iternum Digitals jobb att ge dig viktiga insikter från den data du köper från Google, Facebook, Bing etc. eller de pengar du investerar i SEO. Vi värdesätter transparens och strävar alltid efter att förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt.

Med hjälp av korrekta rapporter är det lätt för din verksamhet att ta del av kunskap gällande ökningar, minskningar, negativa trender och positiva trender. Låt oss hjälpa er förbereda rapporter som vem som helst i organisationen kan förstå och relatera till.

GOOGLE TAG MANAGER

Google Tag Manager är det perfekta verktyget för implementering och hantering av tracking. Att få trackingen på plats är det första steget mot värdefulla insikter. Utan att veta om dina besökare faktiskt genomför köp eller värdefulla handlingar på din hemsida, så famlar du bara i mörkret och kan inte ta välgrundade beslut om hur kontot ska förbättras framåt. Iternum Digital kan hjälpa dig sätta upp ett Google Tag Manager-konto där du får den perfekta överblicken över de olika taggar du använder för tracking på din hemsida.

GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics är mycket mer än bara sidbesök och sessioner. Du kan också se hur alla dina digitala kanaler arbetar tillsammans mot att få ett köp att hända. Få insikter kring dina besökares ålder och geografiska placering och använd avancerade anpassade segment för att enklare få en överblick över trafiken i kanaler såsom Google Ads, Facebook, Bing och SEO. Iternum Digital kan hjälpa dig säkerställa att Google Analytics är korrekt uppsatt och förklara alla de viktiga funktionerna över digitala eller fysiska workshops.

“Vi hjälper dig skapa klarhet i den data du köper från digitala marknadsföringsplattformar.”

Christina Johansen, Digital Marketing Specialist

GOOGLE TAG MANAGER

GOOGLE ANALYTICS

GOOGLE DATA STUDIO

När det kommer till rapportering av Google Ads performance använder sig Iternum Digital av Google Data Studio – ett verktyg från Google där data blir visuell på lättförståeliga sätt. Vi förklarar de viktigaste talen genom olika diagram och skräddarsyr det för att passa din verksamhet och dina mål. Rapporten kan nås online när som helst, och du väljer själv vilka i din organisation som ska ha åtkomst. Det gör det enkelt för dig att alltid hålla ett öga på era resultat. Det är vad vi kallar riktig transparens och riktig rapportering.

FACEBOOK ANALYTICS

För att dra nytta och insikter av Facebooks data är det första du behöver göra att få trackingen på plats. Precis som med Google Tag Manager erbjuder Facebook en Facebook Pixel (tagg) som du kan placera på din hemsida för att spåra sidbesök, köp och andra värdefulla aktiviteter. Iternum Digital kan hjälpa dig få detta på plats, såväl som fortsätta med optimering baserad på datan i Facebook Analytics. Vi rapporterar även våra insikter på sätt som är enkla att förstå över våra möten tillsammans.

GOOGLE DATA STUDIO

FACEBOOK PIXEL

SCREAMING FROG

Screaming Frog är ett av de bästa “website crawlers”-verktygen på marknaden och ett av de som vi på Iternum Digital använder i vårt SEO-arbete. Om du vet hur man använder detta verktyg på rätt sätt kan du få ut enorma mängder information om en hemsida. När vi gör en komplett SEO-analys av en hemsida är detta det första av många verktyg vi använder. Exporteringsfunktionen, “save crawl”-funktionen och länkanalysfunktionen är alla essentiella.

 

ACCURANKER

AccuRanker är ett annat SEO-verktyg vi använder, i detta fall för att spåra rankningar på Googles sökresultatssida. Vi använder också detta verktyg till att spåra konkurrenter och deras placeringar. I AccuRanker har du möjlighet att skapa rapporter i PDF-format som är enkla att läsa även för personer med liten kunskap inom IT. Rapporterna finns alltid tillgängliga på förfrågan, men presenteras i mer detalj över våra möten tillsammans. Detta verktyg spårar positioner över tid och du kan även ställa in varningar och mål.

MAJESTIC SEO

När det gäller tracking av länkar och att övervaka konkurrenters länkar använder vi Majestic Software Suite. Med hjälp av detta verktyg kan vi få insikter om länkprofilerna för våra kunder, men också länkprofilerna för deras konkurrenter. Ibland kan en länkrapport med dåliga länkar hjälpa en kunds organiska positioner efter att ha skapat en “disavow”-fil i Google Search Console.

SCREAMING FROG

ACCURANKER

MAJESTIC SEO

Läs mer om våra tjänster

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+