Flag of Sweden

GOOGLE ADS

Google Ads (tidigare AdWords) är kanske den mest välkända PPC-kanalen och är utvecklad av Google. På många sätt var Google pionjärer inom Pay Per Click och har sedan dess växt och utvecklat funktionerna och möjligheterna för Google Ads-annonsörer.

SEARCH

På söknätverket kan du visa dina annonser för de miljontals människor som varje dag söker efter något på Google. Genom Googles sökannonser får du möjligheten att nå människor med högre köpintention, eftersom de redan söker efter det de vill ha. Genom att välja rätt sökord, skapa relevanta och attraktiva annonser samt perfekt anpassade landningssidor hjälper vi dig bygga en stabil grund. Därefter kan vi börja optimera ditt Google Ads account, om och om igen.


SHOPPING

Shopping-annonserna på Google är välkända för varje marknadsförare och konkurrensen mellan annonsörer är i konstant tillväxt. Detta är inte överraskande med tanke på att du får möjligheten att visa bland annat produktens pris och bild, vilket gör det mycket tilltalande för kunden. För att synas på Shopping behöver du ett Google Merchant Center-konto och ett feed innehållandes all produktdata. Med feedet på plats kan sedan regelbunden budoptimering ta sin början, där vi ser till att justera buden på en granulär produktnivå.

"Att optimera er data på en granulär nivå baserat på verksamhetens mål är extremt viktigt för att skapa de bästa resultaten."

 Claes Jensen, Head of PPC

SEARCH

SHOPPING

DISPLAY

Google Display är möjligheten att visa visuella annonser tvärs över Display-nätverket. Display-nätverket består av hemsidor, nättidningar och andra platser på internet där dina annonser kan visas som banners bredvid sidans innehåll. De människor som du kan nå genom Display kommer inte ha samma höga köpintention som de som söker på Googles sökmotor, men det är ett bra sätt att nå ökad brand awareness. Du kan nå ut till människor som besöker specifika sidor eller basera inriktningen på demografi och psykografi. Precis som med Search och Shopping kan Display kombineras med remarketing för att göra det ännu mer kraftfullt.


FYSISKA BUTIKER

Om du har en fysisk butik kanske du funderar på varför digital marknadsföring har betydelse för dig? Men det har det, på många sätt. Med hjälp av geografisk inriktning kan du till exempel rikta dina annonser mot potentiella kunder i närheten av din butik. Annonstillägg kan visa vilken som är den närmsta butiken som tillägg till din vanliga textannons på Google, och därmed göra det lättare för kunden att besöka din fysiska butik och köpa det han eller hon var ute efter online. Det finns också sätt att mäta den effekt dina Google-annonser har på antalet köp i fysiska butiker. Detta förbättras ständigt av Google, och Iternum Digital kan hjälpa er få det på plats.

DISPLAY

FYSISKA BUTIKER

GOOGLE ADS-ANALYS

Vi är experter på att optimera data med målet att våra kunder ska tjäna pengar. Det finns det en goda belägg för, och vi kan visa detta genom att använda er egna Google Ads-data. Innan ni bestämmer er för att jobba med oss genomför vi en grundlig analys av ert Google Ads-konto. Analysen består av mer än 45 element som rör både de kreativa och kvantitativa parametrarna av kontot.

Om du är intresserad av att få en analys av ert Google Ads-konto, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst samtal.

GOOGLE ADS-ANALYS

Intresserad av att se hur vi kan förbättra era Google Ads-resultat?

Läs mer om våra tjänster

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+