Flag of Sweden

CASE: COMFORTCLICK

När Iternum Digital och ComfortClick Ltd. började sitt samarbete fick vi ta del av varumärken som WeightWorld, ShyToBuy och Le Luna tvärs över fyra olika länder.

Sedan 2017 har vi haft äran att jobba tillsammans på Google Ads och hjälpa vår kund att skapa ännu mer komfort, glädje, lättnad och skönhet i deras egna kunders liv. Vi fungerade även som digitala marknadsföringskonsulter för de olika interna teamen i varje land.

Att välja rätt digitala marknadsföringsbyrå är ett stort beslut. Sofie Tidemand är Nordic E-Business Team Manager hos ComfortClick Ltd. och tog beslutet att inleda samarbetet med Iternum Digital efter att vi hade visat vad vi kunde på 2 olika domäner.

"Iternum Digital valdes ut till att ansvara för vår digitala marknadsföringsbudget på Google Ads eftersom de kunde visa i förväg att de hade rätt kompetenser. Beslutet baserades på deras djupgående analys av vår digitala marknadsföringsdata i kombination med deras interna resurser för alla nordiska språk."

COMFORTCLICK LTD.

  • Driver de tre domänerna WeightWorld, ShytoBuy och Le Luna.

  • +100 anställda

  • Drivs i +10 länder

Och så hade det första steget tagits. När vi tar över existerande konton med större mängder data, som i detta fall, är det alltid spännande att se hur fort vi kan se framsteg.

"Efter 2 månaders samarbete kunde vi se tydliga resultat från Iternum Digitals optimeringsprocess och teknologi. Det gjorde det möjligt för oss att öka våra intäkter med +17% och minska våra kostnader med -15% på Google Ads. Detta var en förändring som vi aldrig sett tidigare med någon annan byrå", säger Sofie Tidemand. 

"Våra Country Managers har alla varit mycket nöjda med Iternum Digital och deras team, och glada att de längs vägen har fått lära sig mer om Google Ads-optimering. Iternum Digitals tillvägagångssätt har verkligen visat oss att det är rätt väg att gå."

Datan talar sin egen tydliga sanning. Det är därför vi älskar att jobba med den. Efter att vi visat att vi kunde förbättra nyckeltal för kunden gick vi vidare till att hantera deras Google Ads-konton för totalt nio domäner i fyra olika länder.

"Iternum Digital har hjälpt oss att förbättra vår onlineverksamhet och har på ett transparent sätt visat oss hur man kan tjäna mer pengar på sina marknadsföringkanaler online”, konstaterar Sofie Tidemand.

+17%

i intäkter

-15%

i kostnader

Läs ett annat case här

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+