Flag of Sweden

CASE

Läs mer om några resor tillsammans med våra kunder. Vill du vara ett exempel på denna sida? Ring till oss!

Iternum Digital ger dig den allra bästa optimeringsstrategin utifrån din verksamhet och dess mål. Oavsett vilken industri ditt företag tillhör eller om du är en B2B, B2C eller fysisk butik så skapar vi den digitala strategi som hjälper dig att öka dina intäkter. Vi har ett dokumenterat track record, kompetenserna och utvecklade processer, som har skapats och optimerats under våra 10 år som vi arbetat med digitala plattformar. Läs mer om våra case här.

COMFORTCLICK

ComfortClick är globalt verksamma i över 10 länder. Sedan vi började optimera för dom har vi ökat omsättningen med +17%, samtidigt som vi minskat kostnaderna med -15%.

comfortclick transp 250x250.png
cabom_logo.png

CABOM

En svensk webshop som inte tidigare annonserat på Google. Inom 6 månader har vi uppnått en ROAS på +17. Vi arbetar hela tiden för att skapa mer digital tillväxt för Cabom.se.

TRESS

Är verksamma i 3 nordiska länder (DK, SE, NO). Efter att vi tagit över deras Google Ads konto, har vi ökat omsättningen med +29% och minskat kostnaderna med -14%.

TRESS transp 250x250.png

BRANDFACTORY

Brandfactory har webshop i 3 länder, och vi har ökat deras leads med 18% från Googles betalda och organiska trafik.

brandfactory transp 250x250.png

AMAGER ISENKRAM

Amager Isenkram är en dansk detaljhandelskedja med 3 fysiska butiker i Köpenhamn. Vi har ökat intäkterna med +100% via deras onlinekanaler, samtidigt som kostnaderna bara stigit med +30%.

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 32 12 11 00

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+