Flag of Sweden

CASE: BRANDFACTORY

Bilfoliering, pop up shops eller broschyrtryck? BrandFactory fixar det. Sedan 2017 har Iternum Digital hjälpt BrandFactory nå sina potentiella kunder online.

Iternum Digital valdes som BrandFactorys digitala byrå för att implementera en digital marknadsföringsstrategi tvärs över Google Ads och SEO i tre länder: Danmark, Sverige och Norge.

 

Vi på Iternum Digital älskar att jobba med B2B. Vårt mål när vi startade vårt samarbete var att öka antalet webbplatsbesökare med intresse för de tjänster som BrandFactory erbjuder den nordiska marknaden.

BRANDFACTORY DANMARK A/S

  • Driver domänen Brandfactory (DK, SE, NO)

  • + 80 anställda

  • Verksamma i 3 nordiska länder

"Vi behövde hjälp att få mer och relevant trafik till vår hemsida. Det var också vid en tidspunkt då flera företag slogs samman till ett – BrandFactory. Iternum Digital erbjöd vägledning och support genom hela den processen."

Den digitala strategin utformades i nära dialog med respektive Country Manager för Danmark, Sverige och Norge. Och resultaten? En ökning på hela 18 % i leads från Googles betalda och organiska trafik.

 

"Iternum Digitals passion har varit fantastisk att se. De har bevisat att de har rätt kompetenser för att hjälpa oss nå bättre resultat på Google Ads och SEO”, förklarar Stine Grau, Marketing Coordinator & Trend Scout at BrandFactory Danmark A/S.

"ternum Digital har hjälpt oss bygga en plattform som gör det möjligt för oss att konkurrera på marknaden och vinna kunderna som söker efter de tjänster vi erbjuder – allt med målet att öka intäkterna och skapa bättre resultat.”

Utöver performance möten där vi förklarar nyckeltalen har vi även haft glädjen att genomföra Google Analytics workshops tillsammans samt delta i regelbundna diskussioner kring hemsidans förbättringsmöjligheter.

 

"Som företag har vi lärt oss mycket genom vårt samarbete med Iternum Digital. De fortsätter visa den talang de har för att ta en affärsmodell och implementera den i olika digitala marknadsföringskanaler”, sammanfattar Stine Grau.

+18%

i leads

Läs ett annat case här

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+