Flag of Sweden

BING ADS

Bing är en av de största sökmotorerna i världen med 9% av den europeiska marknaden (3 miljarder månatliga sökningar) och 34% av den amerikanska marknaden (5 miljarder månatliga sökningar). Bing Ads har liknande funktioner som Google Ads men lägre klickpriser.

Vi har framförallt kunnat se bra resultat för våra B2B-kunder på Bing Ads, då många företag, institutioner och myndigheter använder Windows-datorer där Internet Explorer, med Bing som sökmotor, finns förinstallerat. Vanligtvis kan vi se att våra kunder får in minst 5-10% av deras Google Ads-omsättning genom Bing Ads.


SEARCH

Som vi nämnde kan du förvänta dig billigare klick på Bing Ads. Med detta menas alltså att kostnaden per klick (CPC) för samma sökord på Google vanligtvis skulle vara dyrare. På samma gång kan vi se att konverteringsfrekvensen oftast håller sig på samma nivå, vilket betyder att du kan ha chans att få en ännu bättre ROAS på Bing Ads.


SHOPPING

Shopping-delen på Bing Ads, där du har möjlighet att visa annonser med bland annat pris och bild, finns för tillfället endast tillgänglig i utvalda länder. Har du däremot en verksamhet som riktar sig mot vissa delar av den europeiska marknaden eller den amerikanska marknaden så är vi redo att hjälpa dig få rätt budstrategi på plats även på denna plattform.

"Företag har mer att vinna på Bing-annonsering än vad man kan tro."

 

Monika Juko, Digital Marketing Specialist

SEARCH

SHOPPING

DISPLAY

Vill du skapa brand awareness med attraktiva visuella annonser? Då är Display något för dig. Här kan du enkelt visas tvärs över hemsidor och nättidningar i olika bannerformat. Med ett enkelt klick får du din målgrupp till den önskade landningssidan och du betalar endast för klick och inte visningar.


FYSISKA BUTIKER

Allt eftersom kunder tenderar att göra mer och mer av sin research online, har det digitala blivit lika viktigt för fysiska butiker som för webbshoppar. Kunder som startar sin köpresa online och avslutar det i butik innebär viktig trafik som du inte vill gå miste om, och som dina konkurrenter kanske förbiser. Bing Ads kan vara den perfekta plattformen för att fånga den trafiken.

DISPLAY

FYSISKA BUTIKER

Läs mer om våra tjänster

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+