Flag of Sweden

CASE: AMAGER ISENKRAM

Med tre butiker och målet att förbättra deras resultat på Google Ads, SEO, nyhetsbrev och Facebook, valde Amager Isenkram Iternum Digital som deras full service-byrå.

För den som inte känner till det danska uttrycket “isenkram” passar vi på och förklarar det direkt. Isenkram betyder järnhandel och sedan 2017 har vi haft glädjen att samarbeta med en av Köpenhamns mest framgångsrika järnhandlar: Amager Isenkram.

Efter att ha skrivit under ett sekretessavtal fick Iternum Digital möjligheten att analysera kontots data. Och resultaten var övertygande.

AMAGER ISENKRAM APS

  • Driver domänen amagerisenkram.dk

  • +10 anställda

  • 3 fysiska butiker i Danmark

"Vi kunde direkt märka att Iternum Digital inte var någon vanlig digital marknadsföringsbyrå. Den icke-bindande analysen de erbjöd oss visade hur vi kunde förbättra oss både gällande kvantitativa och kvalitativa parametrar på ett sätt vi inte sett förut."

"Iternum Digital visade oss hur vi hade hanterat vår data, men ännu viktigare – hur vi kunde göra det bättre. Det finns många andra byråer där ute som ringer oss varje vecka men ingen av de andra hade engagemanget att visa sina kompetenser genom att använda den data vi redan hade såsom Iternum Digital”, förklarar Allan Harder, Technical / Digital Marketing Manager at Amager Isenkram ApS.

Iternum Digital blev det team som bäst kunde uppfylla Amager Isenkrams behov, med tanke på kombinationen av E-handel och fysiska butiker. Vi utnyttjade resultaten från vår analys och samlade rätt team till att arbeta på att förbättra resultaten på Google Ads, SEO, nyhetsbrev och Facebook.

"Företag med fysiska butiker som vill förbättra sina resultat online och över flera digitala kanaler gör rätt i att välja Iternum Digital som partner.”

Inom tre månader hade teamets kompetenser och passion för data skapat en +100% ökning i intäkter från online-kanaler, med bara en +30% ökning i kostnader.

"Processerna och teknologin som Iternum Digital använde tvärs över våra digitala marknadsföringskanaler har inte bara förbättrat våra resultat online utan också gjort det mer transparent”, sammanfattar Allan Harder.

+100%

i intäkter

+30%

i kostnader

Läs ett annat case här

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+