• Iternum Digital

Iternum besøger Google

Updated: Jul 27, 2018Vi har været en tur i Dublin, da vi som Google Premier Partner, blev inviteret til et seminar omkring nye funktioner og optimeringsmuligheder i AdWords.


Google lancerer i øjeblikket mange funktioner og derfor inviterede Google os til dialog omkring aktivering af disse samt åbning af dialog omkring udfordringer ved AdWords.

Vi synes, at det er vigtigt, som konsulenter for vore kunder, at videregive Google, hvilke udfordringer der kan eksistere for webshops, når der annonceres på Google.


Der var blandt andet en del omkring attribution og mobile advertising. hvilket du som kunde vil høre mere om på dit månedlige performancemøde.


Vi håber på, med vores input, at kunne forbedre processen, på længere sigt.


Kom igang med YouTube

Vi deltog også i et seminar omkring YouTube og hvordan dette kan bruges til effektiv markedsføring.


YouTube er en spændende kanal i rivende udvikling. Der er flere og flere som benytter YouTube, og derfor er der mange nye kunder at hente her.


Der hvor YouTube er lidt anderledes i forhold til f.eks. Search formatet er at brugerne af denne kanal, kommer herind for underholdning og ikke for at købe. De er dermed ikke lige så langt nede i købstragten, som de ville være hvis de søgte direkte på Google Search. Dette skal man have i mente som annoncør på YouTube kanalen. Derud over så vi forskellige eksempler på, hvordan man skal udforme og adressere sine annoncer, for at få mest muligt ud af dem.


Ønsker du at høre mere? Ring gerne, så kan vi tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig igang på YouTube.


Du kan også skrive til os på info@iternum.dk


Team Iternum ønsker god påske!

14 views0 comments

GET IN TOUCH:

Tel: 123-456-7890

Email: info@mysite.com

500 Terry Francois St

 San Francisco, CA 94158

© 2023 by L&T architects. Proudly created with Wix.com

CONTACT US: