• Iternum Digital

Google Shopping får mere trafikDu kan benytte shopping kampagner til at promovere dine online produkter med et produktbillede, pris samt kort beskrivelse, til at generere mere trafik til din hjemmeside og dine produkter.


Google shopping bliver mere og mere dominerende i Googles søgeresultater. Derfor er det vigtigt, at du som virksomhed, er med i kampen om shoppingpladserne. Om du er en lille, mellem eller stor virksomhed gør i princippet ingen forskel, når der annonceres på Google Shopping. Dette kan du læse mere om her.


Mange tror, at det kun er større virksomheder som bliver vist på Google shopping, da det er dem, der oftest har et større budget at gøre godt med. Man kender det fra Google search text ads, hvor man indgår i en auktion, hvor max CPC samt quality score er med til at bestemme hvilken annoncerangering din annonce får.


På Google shopping bliver de produkter vist, som oftest har størst relation til søgeresultatet. Dette medgiver at hvis du som mindre virksomhed har et produkt som er mere relevant til kundens søgning, så bliver du vist frem for dine konkurrenter. Dermed kan det også være en fordel for mindre virksomheder, at være på Google shopping.


Når en kunde klikker på en shoppingannonce er de som oftest længere nede i købstragten end hvis de klikker på en tekstannonce. Det er de fordi man på shoppingannoncer får vist et billede, en pris og en kort beskrivelse, som gør, at kunden har de vigtigste informationer omkring produktet allerede inden de trykker sig ind på din annonce. Dette medfører, en større sandsynlighed for, at klikket fører til en konvertering.


Alle virksomheder ønsker, at alle kliks fører til konverteringer, dog kan man som virksomhed selv gøre en indsats for at øge konverteringsraten på Google shopping.Et eksempel hertil kan forklares ved:

Hvis du har en shopping annonce omkring en specifik kjole, så vil søgninger på sort kjole måske ikke give så mange konverteringer i forhold til klik. Hvor imod hvis der søges på en specifik model eller brand, vil chancerne for en højere konverteringsrate være markant højere og kan sandsynligt ende ud i en konvertering.


For at blive vist på relevante søgninger kan du benytte dig af negative søgeord. Negative søgetermer benyttes til søgninger, man ikke ønsker at blive vist på. Det er en god ide løbende at tjekke søgetermer for dine annoncer, for at finde frem til hvilke som giver mange klik og som udløser konverteringer, men også hvilke som ikke får klik eller som ikke udløser en konvertering.


Du kan også bruge disse søgetermer til at oprette tekst-annoncer, så du kan få flere annoncer vist på en og samme søgning.


Har en søgning to shopping annoncer med præcis det samme produkt fra to forskellige forhandlere, vil den forhandler med den billigste pris oftest vises først. Derfor er det en god ide at tjekke priserne på sine produkter - Ligger dine priser som oftest en smule højere end dine konkurrenters, kan dette være grunden til, at du ikke bliver vist eller ikke får konverteringer. Gå dine produkter igennem og se om du kan justere priserne i forhold til dine konkurrenter.


Ønsker du mere information, hjælp til at komme i gang på Google Shopping eller skal vi være din nye samarbejdspartner? Så kontakt os gerne til en uforpligtende dialog.


Mvh,


Team Iternum

8 views0 comments

GET IN TOUCH:

Tel: 123-456-7890

Email: info@mysite.com

500 Terry Francois St

 San Francisco, CA 94158

© 2023 by L&T architects. Proudly created with Wix.com

CONTACT US: