Flag of Norway

BRUKERVENNLIGHET

Brukervennligheten på din nettside er ytterst viktig for dine overordnede digitale resultater. Det påvirker både din rangering på SEO i tillegg til din ‘quality score’ i Google Ads.

Dersom din nettside er for komplisert eller ikke bygger nok tillit vil du uten tvil gå glipp av både konverteringer og profitt. Iternum Digital kan hjelpe deg med å forbedre sin nettsides brukervennlighet når det kommer fra alt fra nettsidens hastighet og ‘bounce rate’ til mobilvennlighet og konverteringsrate.


BRUKEROPPLEVELSE (UX)

Brukeropplevelse (User Experience) er ikke kun en enkelt ting eller en type design. For å forenkle det kan man tenke på UX som all data, prototyping, research, flyt og funksjonalitet som skaper grunnmuren for hva som blir en god opplevelse for brukeren. Det går helt ned i detaljer og dreier seg om alle berøringspunkter mellom ditt merke, produkt eller service og brukeren - og derfor er UXD (User Experience Design) gjeldende både for dine online og offline kanaler. UX hjelper folk med å oppnå deres intensjoner på tvers av plattformer og spiller en stor rolle i den overordnede brukervennligheten for virksomhetens kunder.


BRUKERGRENSESNITT (UI)Brukergrensesnitt (User Interface) er det visuelle output av de funnene du har gjort gjennom UX. UX gir data og funksjonalitet, men hjelper deg ikke dersom ditt grensesnittet ikke har et godt uttrykk og en god følelse når man som bruker besøker den. Brukergrensesnittet er stedet hvor du forbedrer designet slik at brukeren vet nøyaktig hvordan det skal navigeres i ditt grensesnitt. I det lange løp blir det altså enklere for brukeren til å nå sitt mål – om det er å kjøpe et produkt, tilmelde seg et nyhetsbrev eller å ringe for en gratis konsultasjon. UI er stedet hvor designeren arbeider med Gestaltlovene (Law of Similarity, Law of Pragnanz, Law of Proximity, Law of Continuity og Law of Closure), fargepsykologi, typologi, layout og mye mer for å gjøre navigasjonen på hjemmesiden enklere.

"UX, UI og CRO går hånd i hånd med å skape en mer brukervennlig webside hvor besøkende blir kjøpere. Dette må ikke oversees."

Mathilde Streton, UX & Senior SoMe Specialist

BRUKEROPPLEVELSE (UX)

BRUKERGRENSESNITT (UI)

DEN RIKTIGE KOMBINASJONEN

God brukervennlighet kan best oppnås når UX og UI går hånd i hånd. Du har gjerne alle funksjonalitetene som trengs på en nettside, men hvis den ikke ser innbydende ut eller gir mening til brukeren vil brukervennligheten på nettsiden være dårlig og brukeren vil fortsette å søke videre på en annen side. God brukervennlighet vil holde brukerne på din nettside og øke interaksjon, som igjen sender et positivt signal til Google og dermed forbedrer dine SEO resultater. Trafikk og interaksjon kan likevel ikke være nok til å garantere konverteringer, og det er her CRO kommer inn i bildet.


CONVERSION RATE OPTIMERING (CRO)

CRO handler om å forbedre konverteringsraten, altså prosentdelen av besøkende som gjennomfører et kjøp på din side i flere omganger. Iternum Digitals konverteringsoptimalisering leverer raske resultater til din virksomhet. Ved å bruke CRO kan vi forbedre dine resultater på forskjellige digitale kanaler. Vårt program følger en dokumentert prosess bestående av forskjellige nivåer av planlegging, design, implementering, A/B testing og rapporter. Innsikten vi kan skape for din bedrift gjennom vårt optimeringsprogram vil hjelpe deg med å øke dine konverteringer, inntekter og profitt.

DEN RIKTIGE KOMBINASJONEN

CONVERSION RATE OPTIMERING (CRO)

Les mer om våre tjenester

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+