Flag of Norway

CASE: TRESS

Hvis du ser etter sportsutstyr, planlegger å bygge en lekeplass eller designe urbane miljøer er TRESS din løsning. Se hvordan vi hjelper dem å vinne den digitale kampen.

Med drift i Danmark, Sverige og Norge valgte TRESS iternum Digital som deres riktige partner for å planlegge og optimere deres digitale markedsføring på Google Ads og Bing Ads i 2018.

Reisen startet med søket etter squash-utstyr. Etter å først ha krysset stier tok det ikke lang tid før TRESS og Iternum Digital inngikk samarbeid for å forbedre TRESS’ digitale resultater.

“Etter å ha sett Iternum Digitals dyptgående analyse av vår Google Ads konto kunne vi se at mange ting kunne forbedres og optimeres. Iternum Digital har nye perspektiver og arbeider mer i dybden enn alle andre byråer vi har vært i kontakt med tidligere.”

TRESS A/S

  • Styrer domenet tress.com (DK, SE, NO)

  • +90 ansatte

  • Drives i 3 nordiske land

Når vi overtar et nordisk firma som TRESS, setter vi sammen team bestående av våre ansatte med dansk, svensk og norsk som førstespråk for å skape de mest tiltalende og appellerende annonsene.

 

"Når du har et digitalt markedsføringsbyrå til å optimere dine kontoer vil du alltid at språket skal være perfekt, noe vi kunne være sikker på at Iternum Digital sørget for med bakgrunn i deres internasjonale profil", forklarer Jimmy Seberg, Webshop Manager i Tress A/S.

“Så stadig skiftende som digital markedsføring er, er det fantastisk å ha et byrå som holder seg oppdatert til enhver tid. Vi har spennende ting som skjer for virksomheten fremover og vi føler at Iternum Digital er den riktige partneren for å utforske disse mulighetene sammen med.”

Etter at grunnlaget var på plass kunne arbeidet med optimering starte. Etter tre måneder kunne vi se fortjeneste for arbeidet. På tvers av av de tre domenene var det en generell økning av inntekt på +29% og en minimering av kostnader på -14%.

"Vi var alle begeistret over å se de gode resultatene som Iternum Digital hjalp oss med å oppnå på kort tid. Det beviser at deres algoritmer fungerer og at deres måte å optimere data på er den riktige veien å gå for online virksomheter i dag", konkluderer Jimmy Seberg.

+29%

i inntekter

-14%

i kostander

Les en annen case

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+