Flag of Norway

SOSIALE MEDIER (SOME)

Sosiale medier er en stor del av vårt hverdagsliv. Det er her vi holder kontakt med venner, følger personer som inspirerer oss og holder oss oppdatert på virksomheter som vi liker og er lojale overfor.

I løpet av de siste årene har muligheten for å markedsføre din virksomhet med betalte annonser økt og gjort sosiale medier til den perfekte digitale reklameplattformen hvor du kan nå både nye og allerede eksisterende kunder.


FACEBOOK

Facebook har blitt en populær plattform for annonsering og reklame, men det er fortsatt viktig å huske på at at folk er reaktive når de er på Facebook. Det betyr at dine annonser må være presise og grafisk fengende slik at folk får ha lyst til å trykke på dem. Når du lager annonser for Facebook (og Instagram) kan du opprette karusellannonser, bildeannonser, videoannonser, ‘lead generating’ annonser og mye mer.

 

Iternum Digital kan hjelpe deg fra start til slutt med det grafiske arbeidet, målgruppe (basert på faktorer som alder, kjønn, interesser, sted, utdanning, etc.) og jevnlig optimering. Du kan også benytte produktkatalogen som kan målrettes etter tidligere besøkende med annonser som inneholder de eksakte produktene de har søkt etter og vært interessert i på din nettside.


INSTAGRAM

Instagram er en visuell plattform med mindre tekst og eies av Facebook. Slik som på Facebook har virksomheter mulighet til å få deres annonser plassert i brukernes feed, hvor du kan vise bilde- eller videoannonser som er relevante for din målgruppe. Iternum Digital kan hjelpe deg i gang både på Facebook og Instagram, sette opp riktig målretting og lage en optimeringsstrategi. Synergieffekten vi ser fra synlig annonser både på Facebook og Instagram er vanligvis svært høy.

"Kreativitet og resultater går hånd i hånd når det kommer til sosiale medier. Vi gir deg den perfekte kombinasjonen."

Julie Stenberg, Social Media/SEO Specialist

PRODUCT CATALOGUE

TARGETING

LINKEDIN

LinkedIn er et profesjonelt sosialt medie som fokuserer på B2B (Business to Business). Slik som på Facebook er det mulig å segmentere dine fokusgrupper – men på en annen måte. LinkedIn har flere ulike målrettingskategorier slik som utdanning, jobbtitler, gruppeinteresser og industrier.


YOUTUBE

Youtube har blitt svært populært blant barn, ungdom og unge voksne. Samtidig er det også blitt en søkemotor for eksempelvis “how to”-videoer og anmeldelser på diverse produkter. Å ha sin egen YouTube kanal kan være en god måte å nå potensielle kunder på, i tillegg til at du har muligheten til å annonsere på plattformen. ‘Bumper’-annonser eller ‘View Through’-annonser vil vises før andre videoer og du kan legge ved klikkbare CTAs som kan lede folk til ønsket destinasjonsside – kanskje din egen kanal eller nettside.

 

Å analysere data gjennom YouTube Analytics er en viktig del av å nå suksess på YouTube. Her kan du for eksempel se hvor mange sekunder folk har sett din annonse før de har klikket seg forbi den. Det er på dette området at ekspertise blir nødvendig og hvor Iternum Digital kan hjelpe deg med å tjene penger på din kreativitet.

LINKEDIN

YOUTUBE

Les mer om våre tjenester

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+