Flag of Norway

REMARKETING

Å målrette og nå dine tidligere besøkende eller kunder med den riktig beskjed fører til bedre resultater. Remarketing skaper en synergisk effekt på tvers av forskjellige digitale markedsføringskanaler.

Hvis du ikke allerede bruker remarketing eller ikke har forberedt en remarketingstrategi risikerer du å gå glipp av viktige konverteringer, inntekter og profitt som ville kostet deg veldig lite i utgangspunktet.


SEARCH

Remarketing handler om å bruke den dataen du allerede har. For eksempel er et klikk på en Google Ads annonse fra en person som allerede har besøkt din nettside, lagt noe i handlekurven eller til og med gjort et kjøp mer verdifulle enn andre klikk. Du tenker gjerne at remarketing ikke er noe som kan brukes på søkenettverket, men det kan det. Ved å tilføye remarketinglister til dine search-kampanjer vil du ha mulighet til å plassere inn høyere bud for tidligere besøkende eller kunder for å vinne en bedre posisjon i annonseauksjonen. Dermed kan du gjenvinne folk som allerede har vist interesse for din nettside.


SHOPPING

Slik som med Search kan remarketing også brukes på Shopping. Iternum Digital har en velutviklet prosedyre som muliggjør remarketing på dine Google Ads kampanjer, som fører til økte inntekter. Vi sørger for å by opp budene for tidligere besøkende og kunder som på forhånd har et kjennskap og forhold til ditt brand.

"Implementering av remarketing vil hjelpe deg å utnytte besøksdata på en effektiv og gunstig måte."

Frida Fluge, Digital Marketing Specialist

REMARKETING FUNNEL

SEARCH

SHOPPING

DISPLAY

Display remarketing er mest sannsynlig det de fleste tenker på når de hører ordet remarketing. Det er er her du har mulighet til å vise visuelle bannerannonser på tvers av Googles Displaynettverk. Annonsen dukker opp ved siden av det normale innholdet på en nettside som dine forrige besøkende, potensielle kunder eller kunder besøker. Dette kan også settes opp med din Google Shopping Feed hvor du kan bruke fordelene av Dynamisk Display Remarketing som viser nøyaktig det produktet som noen så på på din nettside.


SOSIALE MEDIER

Remarketing kan også brukes på sosiale medier slik som Facebook og Instagram. Det kan enten settes opp gjennom din produktkatalog og dermed vise det eksakte produktet noen har søkt på eller settes opp som remarketinglister for målretting av en vanlig annonse. Det kan selvsagt også kombineres med andre målrettingsmetoder slik som demografiske og psykografiske.

DISPLAY

SOSIALE MEDIER

Les mer om våre tjenester

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+