Flag of Norway

NYHETSBREV

Send bedre nyhetsbrev og øk ditt salg. Emails gir en oppsving til inntekter og i kombinasjon med et CRM system kan du øke både din åpningsrate samt dine konverteringer.

Vi vet hva som kreves for å maksimere bruken av din emaildatabase når det kommer til nyhetsbrev. Vi har en fast prosess som gir gode muligheter for å salg hver gang et nyhetsbrev sendes ut. Det handler om å ha de riktige kombinasjoner i samspill med å vite hvordan man skal ‘presse’ et salg gjennom. Nyhetsbrev burde være en del av enhver digital strategi fordi nyhetsbrev er en av de mest omkostningseffektive online kanalene til å skape salg.  


SELGE OG FORTELLE

Når ‘content marketing’ slik som nyhetsbrev skapes er det viktig å fange mottakerens interesse og samtidig fange deres oppmerksomhet. Det er viktig å sette opp noen mål og formulere hva du ønsker å oppnå med nyhetsbrevet i forhold til beskjed, publikum, innhold og så videre. Det er også viktig at innholdet både er selgende og fortellende på samme tid.


A/B TESTING

På Iternum Digital utfører vi A/B testing for alle våre kunder. Vi tester hva som fungerer og hva som avviker fra nyhetsbrev til nyhetsbrev, men også hvordan det avhenger av tema, grafisk design, fonter mm. Utførelsen av en A/B test gir oss mulighet til å måle hva som fungerer for hver individuelle kunde og deres forretningsmodell, med det formål om å øke salg og forbedre CTR ved å justere innhold og design.

"Et nyhetsbrev er en av de mest effektive måtene å skape inntekter til en lav pris."

Mathilde Streton, UX & Senior SoMe Specialist

NYHETSBREV

A/B TESTING

AUTOMATISERING

Vi foretrekker å bruke MailChimp til utsending av nyhetsbrev og gjøre prosessen automatisert. MailChimp tilbyr funksjonaliteter til A/B testing, ‘performance’ sporing (som vi vil utdype nedenfor) og automatisering. Det kan selvsagt også brukes til mer avansert kategorisering basert på kunder/potensielle kunder, menn/kvinner og så videre. Automatiseringen hjelper deg med å planlegge utsendelser for spesifikke tidspunkt i måneden, uken eller dagen.


SPORING

Ved bruk av MailChimps eget analytiske verktøy, i tillegg til Google Analytics, kan vi dokumentere forskjellige KPIer slik antall åpninger av nyhetsbrevet, konverteringsraten og inntekter som er generert av det gitte kampanje i nyhetsbrevet. På denne måten vil får du mest mulig ut av e-post markedsføring samtidig som du har fullstendig kontroll over dine resultater i MailChimp.

AUTOMATISERING

SPORING

Les mer om våre tjenester

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+