Flag of Norway

JOBS

Iternum Digital utvikles raskt og vi er derfor alltid på utkikk etter nye talenter som kan bidra til en enda sterkere profil. Se våre ledige stillinger her.

Iternum Digital er plassert i København på Frederiksberg, og vi er en del av et levende arbeidsmiljø. Vi ligger dør i dør med andre virksomheter innenfor den digitale verden, og derfor er vi alltid oppdatert med de seneste nyheter innenfor den digitale verden.

 

Iternum Digital tilbyr en arbeidsplass full av energi, ambisjoner og nysgjerrighet. Og selvfølgelig 'game time' på fredagene.

Jobb hos Iternum Digital

Er du en digital markedsføringsnerd med kompetanser som kan bidra til vårt team? Da er det kanskje deg vi er på utkikk etter. Ta en titt på våre ledige stillinger nedenfor.

 

Praksis hos Iternum Digital

Studenter som er villige til å arbeide hardt og lære mye er alltid velkommen til å søke om praksisplass hos oss. Send en motivert søknad og din CV til info@iternumdigital.com.

 

Søk uoppfordret

Vi er alltid på utkikk etter nye kompetente medarbeidere til vårt team. Vi har bruk for personer som har stor lidenskap for digital markedsføring, og som vil skape resultater for våre kunder og tilføre kreativitet til våre voksende virksomhet. Send din CV og en motivert søknad til Bjørn Herbst, CEO, email:bjorn@iternumdigital.com

"Jobben hos Iternum Digital har vært en fantastisk mulighet for å kickstarte min karriere. Det er alltid plass for utvikling og vekst."

Malin Westman, Digital Marketing Specialist

Les mer om våre ledige stillinger

 

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+