Flag of Norway

GOOGLE ADS

Google Ads (tidligere AdWords) er kanskje den mest kjente PPC kanalen og er utviklet av Google. På mange måter har Google pioneret Pay Per Click markedsførings-plattformen, og har siden da vokst og gjennomgått en utvikling innenfor diverse funksjoner og muligheter som er rådighet for Google Ads annonsører.

SEARCH

Søkenettverket er der hvor du kan vise dine annonser til de millioner av mennesker som gjør Google søk hver dag. Ved å bruke søkeannonser på Google vil du ha mulighet til å nå personer som har stort intensjon om å foreta et kjøp siden de allerede søker etter det de er ute etter. Ved å velge riktige søkeord, lage relevante og appellerende annonser og perfekt tilpassede landingssider hjelper vi med å bygge et solid grunnlag for dine annonser. Deretter vil vi starte med å optimere din Google Ads konto, igjen og igjen.


SHOPPING

Annonsene på Google Shopping er nå velkjent for alle som arbeider med markedsføring, og konkurransen mellom annonsører vokser stadig. Dette er ikke overraskende siden man får mulighet til å vise prisen og bilde av et produkt, ved siden av andre ting, som gjør det svært appellerende for kunder. For å få annonsene vist på Shopping vil du trenge en Google Merchant Center konto og et feed som inneholder all produktdata. Når du har et feed på plass, kan vanlig bud optimering starte hvor vi sørger for å justere budene på et granulært produktnivå.

"Optimering av dine data på et granulært nivå basert på virksomhetens mål er ekstremt viktig for å skape de beste resultatene."

Claes Jensen, Head of PPC

SEARCH

SHOPPING

DISPLAY

Google Display er der hvor du har mulighet til å vise visuelle annonser over displaynettverket. Displaynettverket består av nettsider, nettaviser og andre steder på internett hvor din annonse vil kunne bli vist som en banner ved siden av innholdet på nettsiden. Personene du når ut til ved å bruke Display annonser vil ikke ha den samme høye kjøpsintensjonen som de som bruker Googles søkemotor, da de ikke aktivt er på jakt etter ditt produkt. Det vil likevel være en god mulighet å skape mer merkebevissthet til ditt brand. Du får mulighet til å nå ut til mennesker som besøker bestemte nettsider eller tilpasse din målretting mot demografi og psykografi. Slik som Search og Shopping kan Display kombineres med remarketing, slik at dine annonser kjører så optimalt som muligt og blir enda mer virkningsfullt.


FYSISKE BUTIKKER

Dersom du har en fysisk butikk lurer du kanskje på hvorfor digital markedsføring er interessant for deg? Det er det mange grunner til. Med geografisk målretting kan du få dine annonser vist for potensielle kunder i nærheten av din butikk. Med annonsetillegg kan du på denne måten vise din nærmeste butikk på dine vanlige Search annonser på Google, noe som gjør det enklere for dine kunder å besøke din butikk fysisk for å kjøpe de tingene de har sett på online. Det er også måter å måle effekten dine Google Ads annonser har på antall kjøp gjort i butikk. Dette blir konstant forbedret av Google, og Iternum Digital kan hjelpe deg å sette dette opp.

DISPLAY

FYSISKE BUTIKKER

GOOGLE ADS ANALYSE

Vi er eksperter i å optimere data med det mål om å tjene penger for våre klienter. Det er det en god grunn for, og vi kan vise deg dette ved å bruke dine egne Google Ads data. Før du bestemmer deg for å samarbeide med oss gjør vi en grundig analyse av din Google Ads konto. Denne analysen består av mer enn 45 elementer som omhandler både de kreative og kvantitative resultatene.

Dersom du er interessert i å få en analyse av din Google Ads konto, fyll inn skjemaet under og vi vil kontakte deg for en uforpliktende snakk.

GOOGLE ADS ANALYSE

Interessert i å se hvordan vi kunne forbedret dine Google Ads resultater?

Les mer om våre tjenester

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+