Flag of Norway

CASE: COMFORTCLICK

Når Iternum Digital gikk inn i samarbeid med ComfortClick Ltd. fikk vi muligheten til å arbeide med brands som WeightWorld, ShyToBuy og Le Luna på tvers av fire land.

Siden 2017 har vi hatt gleden av å arbeide sammen på Google Ads og hjelpe vår klient bringe enda mer komfort, glede, lettelse og skjønnhet inn i deres kunders liv. Vi har også fungert som en digital markedsføringskonsulent for de ulike interne teamene i de forskjellige landene.

Valg av det riktige digitale markedsføringsbyrået er en stor avgjørelse. Sofie Tidemand er Nordisk E-Business Team Manager for ComfortClick Ltd. og tok avgjørelsen om å bruke Iternum Digital da vi hadde fått vist vår kompetanse på 2 forskjellige domener.

"Iternum Digital ble valgt til å lede vår digital markedsføringsbudsjett på Google Ads fordi de kunne vise på forhånd at de hadde den riktige kompetanse. Avgjørelsen var basert på deres dyptgående analyse av vår digitale markedsføringsdata i kombinasjon med at de hadde ressurser ‘inhouse’ for alle de nordiske språkene."

COMFORTCLICK LTD.

  • Styrer de tre domenene WeightWorld, ShytoBuy og Le Luna

  • +100 ansatte

  • Drives i +10 land

Slik startet vårt samarbeid, og første steg var tatt. Når vi tar over eksisterende kunder med store mengder data, som med denne kunden, er det alltid spennende å se hvor raskt vi kan se progresjon på resultater.

"Etter to måneder med samarbeid kunne vi se tydelige resultater fra Iternum Digitals optimeringsprosess og teknologi. Resultatet viste at våre inntekter øke med +17% og våre kostnader synke med -15% på Google Ads. Dette var en endring vi aldri hadde sett med andre byråer", sier Sofie Tidemand.

"Våre Country Managers har alle vært veldig fornøyde med Iternum Digital og deres team, og glade for at de underveis i prosessen har lært mer om Google Ads optimering. Tilnærmingen Iternum Digital har virkelig vist oss at deres måte er den optimale måte."

Dataen snakker sin egen klare sannhet, og det er også derfor vi elsker å arbeide med det. Etter å ha vist at vi kunne forbedre Key Performance Indicators for vår klient, kunne vi bevege oss videre til å administrere deres Google Ads kontoer for ni domener i fire forskjellige land.

"Iternum Digital har hjulpet oss med å forbedre vår online virksomhet og vist oss i en transparent måte hvordan vi kan tjene mer penger på våre digitale markedsføringskanaler", konkluderer Sofie Tidemand.

+17%

i inntekter

-15%

i kostander

Les en annen case

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+