Flag of Norway

CASES

Les mer om noen av våre reiser sammen med våre kunder. Vil du bli et eksempel på denne siden? Ring til oss.

Iternum Digital gir deg den beste optimeringsstrategien basert på din virksomhet og dine virksomhetsmål. Uansett hvilken industri du tilhører og om du er B2B, B2C eller fysisk butikk, så finner vi den digitale strategien som best kan hjelpe deg og dine inntekter til å vokse. Vi har et dokumentert track record på de kompetanser og utviklede prosesser, som er blitt forbedret i løpet av 10 års arbeid innenfor digitale plattformer. Les mer om våre caser her.

 COMFORTCLICK 

ComfortClick operer på globalt plan i over 10 land. Siden vi begynte å optimere for dem har vi oppnådd en økning i omsetning på +17%, samtidig som vi har redusert deres kostnader med -15%.

comfortclick transp 250x250.png

 CABOM

En svensk websom som ikke tidligere har annonsert på Google. I løpet av 6 måneder har vi oppnådd en ROAS på +17. Vi arbeider hele tiden på å skape mer digital vekst for Cabom.se

 TRESS

Operer i 3 nordiske land (DK, SE, NO). Etter at vi har overtatt deres Google Ads kono har vi økt deres inntekter med +29%, samtidig som vi har redusert deres kostnad med -14%.

TRESS transp 250x250.png

 BRANDFACTORY

Brandfactory har webshop i 3 land, og vi har økt deres leads med +18% fra Googles betalte og organiske trafikk.

brandfactory transp 250x250.png

 AMAGER ISENKRAM

Amager Isenkram er en dansk forhandler som har 3 fysiske butikker i København. Vi har økt +100% i inntekter via online kanaler med kun en stigning i kostnader på +30%.

sortai.png

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 32 12 11 00

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+