Flag of Norway

CASE: BRANDFACTORY

Bilfoliering, pop-up butikker eller brosjyre printing? BrandFactory fikser det for deg. Siden 2017 har Iternum Digital hjulpet BrandFactory nå deres potensielle kunder online.

Iternum Digital ble valg til å være BrandFactorys digitale byrå for å distribuere og utvikle en digital markedsføringsstrategi på Google Ads og SEO i tre forskjellige land: Danmark, Sverige og Norge.

 

Hos Iternum Digital elsker vi å arbeide med B2B selskap. Vårt mål da vi startet vårt samarbeid var å øke antall besøkende på nettsiden som hadde interesse for tjenestene som BrandFactory tilbyr det nordiske markedet.

BRANDFACTORY DANMARK A/S

  • Styrer domenet BrandFactory (DK, SE, NO)

  • +180 ansatte

  • Drives i 3 nordiske land

"Vi trengte hjelp med å få større og mer relevant trafikk på vår nettside. Dette var også på et tidspunkt hvor flere selskap ble fusjonert til ett, og ble til BrandFactory. Iternum Digital tilbød veiledning og støtte gjennom hele prosessen."

Den digitale strategien var utviklet i tett dialog med de ansvarlige lederne for Danmark, Sverige og Norge. Og resultatet? En økning på +18% økning i leads fra Googles betalte og organiske trafikk.

 

"Lidenskapen vi ser fra Iternum Digital har vært fantastisk. De har klart å vise at de har den riktige kompetansen til å hjelpe oss å oppnå bedre resultater gjennom Google Ads og SEO", forklarer Stine Grau, Markedskoordinator og Trend Scout i BrandFactory Danmark A/S.

"Iternum Digital har hjulpet oss med å bygge en plattform som gir oss mulighet til å konkurrere på markedet og vinne klientene som ser etter de tjenestene som vi leverer – alt med det formål om å skape mer inntekt og bedre resultater.”

I tillegg til jevnlige resultatmøter hvor vi forklarer Key Performance Indicators, har vi også hatt gleden av å gjennomføre Google Analytics ‘workshops’ sammen i tillegg til å ha jevnlige diskusjoner og samtaler vedrørende deres nettsides forbedringsmuligheter.

 

"Som bedrift har vi lært masse gjennom vårt samarbeid med Iternum Digital. De har fortsatt å vise talentet de har for å skape en forretningsmodell og implementere det på tvers av ulike markedsføringskanaler", konkluderer Stine Grau.

+18%

in leads

Les en annen case

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+