Flag of Norway

BING ADS

Bing er en av de største søkemotorene i verden med 9% av det europeiske markedet (3 mrd månedlige søk) og 34% av det amerikanske markedet (5 mrd månedlige søk). Bing Ads har lignende funksjoner som Google Ads men har lavere klikkpriser.

Vi ser spesielt gode resultater for våre B2B klienter på Bing Ads siden mange bedrifter og institusjoner bruker Windows datamaskiner hvor Internet Explorer, med Bing som søkemotor, er preinstallert. Vanligvis kan vi se at våre klienter får inn minst 10% av deres Google Ads inntekter gjennom Bing Ads.


SEARCH

Som tidligere nevnt kan du forvente billigere klikkpriser på Bing Ads enn Google Ads. Med dette mener vi at Cost Per Click (CPC) for det samme søkeordet på Google vanligvis ville vært dyrere enn det er på Bing Ads. Samtidig ser vi at konverteringsraten vanligvis forblir på samme nivå, som betyr at du har mulighet til å få enda bedre ROAS på Bing Ads.


SHOPPING

Shoppingdelen av Bing Ads hvor du får mulighet til å vise dine annonser med pris og bilder, ved siden av andre ting, er på nåværende tidspunkt kun tilgjengelig i utvalgte land. Dersom din virksomhet har interesser i deler av det europeiske eller det amerikanske markedet, så er vi klar for å hjelpe deg i gang på denne plattformen med den riktige budstrategien.

"Virksomheter har mer å vinne gjennom Bing annonsering enn du tror."

Monika Juko, Digital Marketing Specialist

SEARCH

SHOPPING

DISPLAY

Ønsker du å øke din merkevarebevissthet med attraktive visuelle annonser? Da er Display noe for deg. Her blir du enkelt vist på tvers av nettsider og nettaviser i forskjellige bannerformater. Med et enkelt klikk vil du få din målgruppe til den ønskede landingsside og du betaler kun for klikket og ikke for de enkelte visningene.


FYSISKE BUTIKKER

Ettersom flere og flere kunder har en tendens til å gjøre deres research online, blir digital markedsføring med tiden vel så viktig for fysiske butikker som for nettbutikker. Mange kjøp begynner online og avsluttes i fysiske butikker, så derfor vil du heller ikke miste eventuell trafikk, som på nåværende tidspunkt går til dine konkurrenter dersom du ikke har en digital markedsføringsstrategi. Bing Ads er den perfekte plattformen for deg, som ikke vil miste potensiell trafikk.

DISPLAY

FYSISKE BUTIKKER

Les mer om våre tjenester

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+