Flag of Norway

CASE: AMAGER ISENKRAM

Med tre butikker og med det formål om å forbedre deres resultater på Google Ads, SEO, nyhedsbrev og Facebook, valgte Amager Isenkram Iternum Digital som deres digitale markedsføringsbyrå.

For de som er ikke er kjent med det danske uttrykket “isenkram” betyr uttrykket altså jernvarehandel. Siden 2017 har vi altså hatt gleden av å samarbeide med en av Københavns mest suksessfulle maskinvarebutikker: Amager Isenkram.

Etter å ha signert en taushetsbelagt avtale fikk Iternum Digital mulighet til å analysere kontoens data. Funnene viste seg å være overbevisende.

AMAGER ISENKRAM APS

  • Styrer domenet amagerisenkram.dk

  • +10 ansatte

  • 3 fysiske butikker i Danmark

"Vi kunne fort anslå at Iternum Digital ikke er et ordinært digital markedsføringsbyrå. Den uforpliktende analysen som til de tilbyr viste oss hva vi kunne forbedre både kvalitativt og kvantitativt på en måte vi ikke har sett tidligere."

"Iternum Digital viste oss hva vi på forhånd hadde gjort med vårt data, men enda viktigere – hvordan vi skulle forbedre det. Det er en rekke byråer som ringer oss ukentlig men ingen har forpliktet seg til å vise deres kompetanse ved å ta i bruk den dataen vi allerede har slik som Iternum Digital", forklarer Allan Harder, Teknisk/Digital Markedssjef for Amager Isenkram Aps.

Iternum Digital ble dermed valgt som det byrået som best ville passe Amager Isenkrams behov, med bakgrunn i deres kombinasjon av e-handel og fysiske butikker. Vi distribuerte våre funn fra den utførte analysen og satt sammen det riktige teamet for å arbeide med å forbedre Google Ads, SEO, nyhetsbrev og Facebook.

"For bedrifter med fysiske butikker som ser etter å forbedre deres online forretningsmodell og resultater på tvers av flere digitale kanaler vil Iternum Digital være den riktige partneren."

Innen tre måneder med teamets kompetanse og lidenskap for data ble det skapt en +100% økning i inntekt fra online kanaler med kun +30% økning i kostnad.

"Prosessen og teknologien som Iternum Digital har utarbeidet på tvers av våre digitale markedsføringskanaler har ikke bare forbedret vår online resultater, men også gitt oss mer transparens", konkluderer Allan Harder.

+100%

i inntekter

+30%

i kostnader

Les en annen case

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+