Flag of Denmark

USABILITY

Brugervenligheden på din hjemmeside er af stor vigtighed for din overordnede digitale performance. Den påvirker både dine rankings på SEO, men ligesåvel din ‘quality score’ i Google Ads.

Hvis din hjemmeside er for kompliceret eller ikke opbygger nok tillid, vil du uden tvivl miste konverteringer og profit. Iternum Digital kan hjælpe dig med at forbedre din sides brugervenlighed, når det kommer til alt fra sidens hastighed og ‘bounce rate’ til mobilvenlighed og konverteringsrate.  


USER EXPERIENCE (UX)
User Experience (UX) er ikke blot en ting eller en type af design. For at simplificere, så tænk på UX som dataen, researchen, flowet og funktionaliteten, der skaber grundlag for det, der skal være en god oplevelse for brugeren. Den kommer helt ned i detaljerne og hvert mellemled mellem dit brand, produkt eller service og brugeren – derfor hele dit UXD (User Experience Design), som er gældende for både online og offline kanaler. UX hjælper folk med at opnå deres intentioner på tværs af platformene og er en stor del af den overordnede brugervenlighed for virksomheds kunder.

 
USER INTERFACE (UI)
Dit User Interface er det visuelle output af de ting, som du har undersøgt, gennem UX – denne har givet dig data og funktionalitet, men hjælper dig ikke, hvis dit interface ikke har et godt udtryk og en god “følelse”, når man som bruger besøger den. Dit User Interface er stedet, hvor magien i forhold til designet sker og skal sørge for, at din kunde ved præcist, hvordan der skal navigeres rundt i dit interface. I den lange ende bliver det altså nemmere for dine kunder at nå frem til deres mål, når de besøger din hjemmeside – dette kan være at købe et produkt, tilmelde sig et nyhedsbrev eller ringe for en gratis konsultation. UI er stedet, hvor designeren arbejder med følgende: Gestalt Laws (Law of Similarity, Law of Pragnanz, Law of Proximity, Law of Continuity and Law of Closure), farvepsykologi, typografi, layout og meget mere for gøre navigationen på hjemmesiden nemmere.

"UX, UI og CRO går hånd i hånd for at skabe et mere brugervenligt website, hvor besøgende bliver til kunder. Dette må ikke nedprioriteres."

 Mathilde Streton, UX & Senior SoMe Specialist

USER EXPERIENCE (UX)

USER INTERFACE (UI)

DEN RETTE KOMBINATION
God brugervenlighed opnås i højest grad, når UX og UI går hånd i hånd. Du har måske alle de funktionaliteter, som du har brug for på din hjemmeside, men hvis den ikke ser indbydende ud eller giver mening for brugeren, vil brugervenligheden være dårlig og kunden vil fortsat søge videre på et andet site. God brugervenlighed vil holde brugerne på din hjemmeside og øge interaktionen, hvilket sender et positivt signal til Google og dermed forbedre din performance i forhold til SEO. Trafik og interaktion er dog ikke nok til at garantere konverteringer, og det er her CRO kommer ind i billedet.


CONVERSION RATE OPTIMIZATION (CRO)
CRO handler om at forbedre din konverteringsrate – altså procentdelen af besøgende, der gennemfører køb på din side over flere omgange. Iternum Digitals konverteringsoptimering leverer hurtige resultater for din virksomhed. Ved at bruge CRO kan vi forbedre din performance på dine forskellige digitale kanaler. Vores program følger en dokumenteret proces, der indeholder forskellige stadier af planlægning, design, implementering, A/B tests og rapporter. De indsigter, som vi kan give dig gennem vores optimeringsprogram, vil hjælpe dig med at øge dine konverteringer, indtægter og profit. 

DEN RETTE KOMBINATION

CONVERSION RATE OPTIMIZATION (CRO)

Læs mere om vores services

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+