Flag of Denmark

CASE: TRESS

Hvis du er på udkig efter sportsudstyr, planlægger at bygge en legeplads eller designe et urbant miljø, så er TRESS din løsning. Se hvordan vi hjælper dem med at vinde i den digitale verden.

Med projekter i Danmark, Norge og Sverige har TRESS valgt Iternum Digital som den rigtige partner til at planlægge og optimere deres digitale marketing på Google Ads og Bing Ads i 2018.

 

Rejsen startede med en søgning på ‘squash equipment’. Efter vores veje først havde mødtes tog det ikke lang tid før vi startede et samarbejde, for at forbedre TRESS’ digitale performance.  

“Efter at have set Iternum Digitals dybdegående analyse af vores Google Ads konti har vi lært, at der altid er noget at optimere i en Google Ads konto, men det rette grundlag er nødt til at være på plads først. Iternum Digital har et nyt perspektiv og et mere dybdegående arbejde end alle de andre bureauer, som vi er stødt på.”

TRESS A/S

  • Driver domænerne tress.com (DK, SE, NO)

  • +90 ansatte

  • Opererer i 3 nordiske lande

Når man overtager et nordisk firma, som TRESS, så starter vi en tæt dialog internt mellem vores danske, svenske og norske medarbejdere, for at skabe de mest kreative og tiltrækkende annoncer. 

"Når man har et digitalt marketing bureau til at optimere sin konto, så vil man også gerne have at sproget er perfekt, hvilket er noget vi på baggrund af Iternum Digitals internationale profil kunne stole på", forklarer Webshop Manageren fra Tress, Jimmy Seberg.

“Så udviklende som den digitale marketing er, er det rart at have et bureau, der holder sig opdaterede. I den nærmeste fremtid sker der mange spændende ting for vores virksomhed, og vi føler at Iternum Digital er den rette partner, som vi skal udforske de kommende muligheder med.”

Efter grundlaget var på plads, kunne det rigtige optimeringsarbejde begynde. Efter tre måneder kunne vi virkeligt se, at vores arbejde havde båret frugt. På tværs af de tre domæner var der en generel stigning af indtægter på +29% og en nedtrapning af omkostninger på -14%.

"Vi var meget glade for at se de gode resultater, som Iternum Digital havde gjort mulige for os på så kort tid. Det beviser, at deres algoritmer virker og deres måde at optimere data på er den rigtige vej for online virksomheder i dag", konkluderer Jimmy Seberg.

+29%

i indtægter

-14%

i omkostninger

Læs en anden case her

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+