Flag of Denmark

STRATEGI

Iternum Digital hjælper med at skabe gennemsigtighed i al den data, som vores kunder samler gennem deres digitale marketingkanaler.

Med over 10 års erfaring forstår vi de digitale data og det online marked, og vi opnår resultater baseret på strategi samt taktiske og operationelle beslutninger. Vi kontrollerer teknologien, og det går aldrig den anden vej rundt. Vores proces, i forhold til at optimere på vores kunders data, er baseret på en skræddersyet strategi, som vi skaber på baggrund af vores kendskab til den enkelte virksomhed, mål og fremtidige ønsker. 


DIGITAL MARKETING STRATEGI
Der findes mange forskellige optimeringsstrategier, og hvilken der skal bruges afhænger af den enkelte virksomhed og de online kanaler, som de ønsker at benytte i deres digitale marketing. Vi hjælper dig med at identificere den rette optimeringsstrategi, der er baseret på mange års erfaring – vi tilrettelægger strategien direkte til din virksomhed for at opnå den bedste performance. Data og kreativitet går hånd i hånd, når du vil opnå en god performance.


KØBSREJSEN
Som en moderne marketing specialist skal du altid medregne kundens købsrejse, når du opretter diverse annoncer og udarbejder din strategi. Dette skal gøres på forskellige niveauer, når du starter en kampagne og optimerer dine digitale marketing platforme. Du skal være aktiv på de rette platforme på de rette tidspunkter, for at sikre den bedste chance for at vinde et salg eller videregive din besked til det rette publikum. Iternum Digital hjælper dig med at definere og forstå den rejse, som din kunde tager. Kunder og potentielle kunder er blevet kunder på tværs af forskellige kanaler, og derfor skal du og din virksomhed også være det.

"Som din digitale marketing partner hjælper vi dig med at skabe et fundament og en strategi for din virksomhed. Med den rigtige proces, teknologi og kompetencer kommer din digitale udvikling til et nyt niveau."

Bjørn Herbst, CEO

DIGITAL MARKETING STRATEGI

KØBSREJSEN

ATTRIBUERINGSMODEL
Attribueringsmodellen er en proces og forståelse af at give værdi til forskellige produkter, søgeord eller annoncer. Dette skal også indgå i overvejelser mellem de forskellige marketingkanaler. For at opnå de bedste resultater med attribueringsmodellen er det vigtigt at forstå kundens forbrugsmønstre og hvilke kanaler, der er mest effektive at investere i, når man tænker på den givne situation og den forretningsmodel, der er implementeret i forhold til performance. Ifølge en Google survey er det kun 17% af alle annoncører, der siger at de har et indblik i deres overordnede performance på tværs af alle deres digitale kanaler. Dine kunder er på tværs af alle kanaler, og det skal der tages højde for. 

VORES PROCES
Hvordan du skal nå dine mål for virksomheden er forbundet med mange forskellige variabler på både mikro og makro niveau. For det første skal den kreative del være på plads. Optimeringsmodellen skal være på linje med de mål, som du har for din virksomhed og den givne kampagne. Iternum Digital ved hvordan de forskellige marketing platforme skal optimeres ud fra hvilken som helst forretningsmodel. I de fleste tilfælde forbedrer vi vores kundes forretningsmodel på grundlag af vores dybe indsigt i industrien, der er kommet på baggrund af vores arbejde med nogle af de største brands på markedet.

ATTRIBUERINGSMODEL

VORES PROCES

Læs mere om vores services

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+