Flag of Denmark

SOCIALE MEDIER (SOME)

Sociale medier er en stor del af vores hverdagsliv. Det er stedet, hvor vi holder kontakt med vores venner, følger mennesker der inspirerer os og holder os opdateret på virksomheder, som vi kan lide og er loyale overfor.

I de seneste år er muligheden for at markedsføre sin virksomhed via betalte annoncer vokset og har gjort de sociale medier til den perfekte digitale reklameplatform, hvor du kan nå både nye og allerede eksisterende kunder.  


FACEBOOK
Facebook er blevet en populær platform til at køre reklamer, men det er stadig vigtigt at huske, at folk er reaktive, når de er på Facebook – det betyder, at dine annoncer skal være præcise og grafisk fængende, så publikummet får lyst til at trykke på dem. Når du fremstiller annoncer på Facebook (og Instagram) har du mulighed for at kreere karrusel kampagner, foto kampagner, videoannoncer, ‘lead generating’ annoncer og meget mere. Iternum Digital kan hjælpe dig fra start til slut med det grafiske arbejde, målgrupper (baseret på følgende faktorer: alder, køn, interesser, lokationer, uddannelse med mere) og fast optimering. Du får også mulighed for at benytte et produktkatalog, som kan målrettes efter tidligere besøgende med annoncer, der indeholder de produkter, som de tidligere har undersøgt og været interesserede i på din hjemmeside. 


INSTAGRAM
Instagram er en visuel platform med mindre tekst og er ejet af Facebook. Som på Facebook har virksomheder mulighed for at få deres annoncer placeret på brugerens feed, hvor du kan vise billeder og videoannoncer, der er relevante for din målgruppe. Iternum Digital kan hjælpe dig med at komme i gang på både Facebook og Instagram – sætte de rigtige målgrupper op og lave en optimeringsstrategi. Effekten, vi ser fra annoncerne på både Facebook og Instagram, er vanligvis meget høje.

"Kreativitet og resultater går hånd i hånd, når det kommer til sociale medier. Vi giver dig den perfekte kombination."

Julie Stenberg, Social Media/SEO Specialist

PRODUKTKATALOG

MÅLRETNING

LINKEDIN
LinkedIn er et professionelt socialt medie, der fokuserer på B2B. Ligesom på Facebook er det her muligt at segmentere dine fokusgrupper - men på en anden måde. LinkedIn har forskellige målkategorier såsom uddannelse, jobtitler, gruppeinteresser og industri med mere.


YOUTUBE
YouTube er blevet ekstremt populært blandt børn, teenagere og unge voksne. Det er på samme tid blevet en søgemaskine for eksempelvis “how to” og reviews på diverse produkter. At have sin egen YouTube kanal kan være en god måde at nå potentielle kunder på, men du har også mulighed for at annoncere på platformen. ‘Bumper ads’ eller ‘View Through ads’ vises før andre videoer, og du kan vedlægge klikbare CTAs, der kan føre folk direkte til din ønskede landingsside – måske din egen kanal eller din hjemmeside. At analysere data gennem YouTube Analytics er en vigtig del af at få succes på YouTube. Her kan du for eksempel se, hvor mange sekunder folk har set din annonce, før de har klikket for at springe den over. Det er på dette område at mange får brug for ekspertise, og her kan Iternum Digital hjælpe dig med at tjene penge på dine kreative udspil.    

LINKEDIN

YOUTUBE

Læs mere om vores services

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+