Flag of Denmark

SØGEMASKINEOPTIMERING (SEO)

Søgemaskineoptimering, Search Engine Optimization, er blevet en af de vigtigste digitale marketing discipliner over de seneste år. Eftersom annoncer optager mere og mere plads på den første side af Google, er det blevet vigtigere at ranke højt på dine vigtigste søgeord.

SEO, i modsætning til Google Ads, er gratis klik, som du får gennem den organiske del af SERP (Search Engine Result Page). Hold dit site opdateret og SEO optimeret, så du ikke mister værdifulde gratis kliks. 
 

ON PAGE SEO
Så hvordan får du høje rankings i de organiske resultater? Google har en skiftende algoritme, der gør SEO mere kompliceret, men nogle af de vigtigste faktorer er faktisk på din egen hjemmeside. Indholdet på den givne side, sidetitler, metabeskrivelser, H1 tags og så videre er alle tilstede for at informere Google om, hvad siden handler om, og derfor skal disse altid være optimeret på rette vis i forhold til de søgeord, som du ønsker at ranke på. En anden vigtig faktor, som du skal være opmærksom på er, at du ikke må have det samme indhold på forskellige sider, da dette forekommer som duplicate content. Brugervenlighed er en anden vigtig faktor – er siden engagerende og nem at bruge? Når en side er nem at bruge, så har folk en tendens til at bruge længere tid på siden, hvilket leder til en lavere ‘bounce rate’. Dette videregiver en positiv indflydelse på din overordnede SEO performance.

 

OFF PAGE SEO
Det er ikke kun de indre faktorer, der betyder noget men også de ydre. Her kommer link building ind i billedet, og er grunden til, at du skal starte med at indsamle links til din side fra andre sider. Artikler, blogposts og populære hjemmesider er gode mediatorer med høj SEO værdi. Sociale medier har også en betydning – omtale og trafik, der kommer fra eksempelvis Twitter, Instagram eller Facebook vil forbedre din overordnede performance.

"Vi arbejder hårdt for at forbedre den organiske synlighed samt placeringerne for de søgeord, der er mest værdifulde for vores kunder."

 Emil Haas, Head of SEO

ON PAGE SEO

OFF PAGE SEO

TEKNISK SEO
Teknisk SEO er tæt forbundet med On Page SEO, og her analyserer vi en lang række af faktorer, såsom sidens hastighed og mobilvenlighed. Disse faktorer har alle indflydelse på, hvor højt du har mulighed for at ranke og derfor kræver det kontinuerligt arbejde. Hvis vi spoler lidt frem, så har Google implementeret deres ‘Mobile First’ algoritme, hvor dit mobilsite vil blive analyseret og ratet. Dette betyder, at det bliver vigtigere at vægte ens mobile side højere, da disse skal være så optimale og brugervenlige som mulig, da de har førsteprioritet hos Google. 
 

LOKAL SEO
Med lokal SEO hjælper vi din shop med at blive mere synlig blandt søgeresultater. Hvis du har en fysisk butik, så vil vi anbefale dig at lave en Google My Business konto. Dette er et krav for Google Plus Local for at vise din lokation, telefonnummer og åbningstider blandt andre udvidelser. Det er vigtigt, at du bruger den samme lokationsdata på alle dine digitale kanaler, så dine informationer er sammenhængende, når Google crawler dine sider. På den måde har du større chance for at blive vist i lokale søgeresultater, og dermed få flere kunder til at besøge din butik.  

TEKNISK SEO

LOKAL SEO

SEO ANALYSE
At blive vist i den organiske (ikke-betalte) del af Google kræver tekniske færdigheder og hårdt arbejde. En proces, der bruger ‘best practice’ og dybdegående viden omhandlende SEO, er essentielt i arbejdet.  

 

For at bevise, at vi kan skabe resultater for dig, tilbyder vi en grundig analyse af din nuværende SEO performance – herunder rankings og duplicate content. Analysen vil blandt andet fremlægge forslag til, hvad der fremadrettet kan gøres for at forbedre din performance på længere sigt, hvis vi indgår et samarbejde.  

 

Hvis du er interesseret i at få en SEO analyse af din hjemmeside, så udfyld formularen nedenfor og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale.

SEO ANALYSE

Er du interesseret i at se, hvordan vi kan forbedre din SEO performance?

Læs mere om vores services

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+