Flag of Denmark

INTRO TIL GOOGLE ADS SEMINAR

Google og Iternum Digital vil gerne invitere til morgen inspirationsmøde   

 

Onsdag den 10. april 2019 kl 08.30-11.00

Du kan forvente at blive inspireret til hvordan du kan vækste og udvikle din online forretning med Google Ads og Iternum Digital. 

Gennem en række spændende vækstcases, hvor Iternum Digital har været rådgivnings- og implementeringspartner, vil vi give inspiration til at komme i gang med Google Ads og starte jeres forretningsvækst allerede i morgen. 

 

Google vil berige med deres bud på trends og nye online tiltag for 2019.

Det er helt omkostningsfrit og uforpligtende at deltage. 

Vi glæder os til at hilse på dig!
 

 

Nadia Karpman Trudsø - Agency Account Strategist hos Google

Nadia arbejder hos Google som Agency Account Strategist, hvor hun er sparringspartner for Iternum Digital samt en række andre danske onlinebureauer for at hjælpe danske virksomheder med at accelerere deres digitale vækst. Hun har tidligere siddet med direkte kundekontakt hos Google, hvor hun rådgav små til mellemstore danske virksomheder omkring Google Ads. Det er vigtigt for Nadia at holde strategiske samtaler med bureauer og kunder ved at dykke ned i deres forretningsmodel. Nadia har en Cand.Merc EBA fra Copenhagen Business School og en Master of International Management fra CEMS.

Claes Jensen - Head of PPC 

Claes har mange års erfaring indenfor digital markedsføring. I over 3 år har Claes været ansvarlig for implementering og optimering af PPC kampagner samt lavet strategiske løsninger for Iternum Digitals kunder. Claes mestrer at anvende budgetter på Google Ads på en rentabel måde og ved hvordan man kan skabe synergi mellem forskellige kampagneformater. Han har både hjulpet store og små kunder med at skabe profitabel vækst via PPC annoncering.

Claes var med fra starten da Iternum Digital blev stiftet. Han har været med til at skabe stor vækst og succes. Han opererer i dag som Head of PPC - hvor han sidder med de største kunder og som tovholder på alle vores PPC projekter.

Claes er civiløkonom og har en Cand.Merc.EMF - økonomisk markedsføring kandidatuddannelse fra Copenhagen Business School med speciale i statistik.

Emil W. Haas - Head of SEO & Senior SoMe Specialist

Emil har over seks års erfaring med SEO, hvoraf de seneste 3 har været med specialisering i webshops. I hans tid hos Iternum Digital, har han optimeret på over 70 webshops, i den SEO-afdeling han har opbygget fra bunden. Inden han kom til bureaubranchen, havde han sin egen webshop og kender derfor til udfordringer og problemstillinger fra virksomhedernes side. Derfor ligger en del af hans arbejde ikke alene i selve SEO optimeringen, men også med uddannelse af kunder, da han mener, at viden er nøglen til en god konstruktiv dialog, og dermed også et stærkere samarbejde. Emil beskæftiger sig ydermere med Social media (SoMe) annoncering og grafisk design.

Emil har studeret på KEA hvor han har uddannelse inden for Multimediedesign samt Digital konceptudvikling.  

Bjørn Herbst - CEO

 

At hjælpe virksomheder med at gøre deres forretningsmodel profitabel er en passion som Bjørn har haft siden studiet på Cand.merc.EMF (økonomiske markedsførring, speciale i statistik). Dette har bl.a. WhiteAaway, SAXO.com, Firtalgroup, CoolShop, BabySam, Lauritz.com, Carphone Warehouse og mange flere nationale, som internationale virksomheder, der har digital marketing som deres levegrundlag, draget positive erfaringer med.

At kunne skalere en forretningsmodel på en given digital marketing platform kræver teknologi, proces og kompetencer der, bearbejder data på den rigtige måde ud fra de rigtige kriterier. Med 15 års erfarring på det strategiske, taktisk og operationelle niveau inden for digital marketing, formår Bjørn at skabe en synergi ud fra de data som der er til rådighed parallelt med kundens mål for deres forretning.

Nicolai Valentiner - Senior Digital Marketing Specialist

Nicolai har over 18 års erfaring med marketing, herunder 12 år dedikeret til online marketing og e-commerce. Erfaring stammer fra ledende stillinger på begge sider af bordet - som konsulent og e-commerce drivende. I hans tid på de førende e-commerce konsulenthuse har Nicolai rådgivet mange større danske og udenlandske virksomheder, sikret øget e-commerce og forbedret kunderejser.

Nicolai har selv drevet e-commerce virksomhed og har derfor hands-on erfaring med de daglige udfordringer samt større strategiske overvejelser der skal til for at drive en effektiv e-commerce virksomhed.

 
Tilmeld dig her

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+