Flag of Denmark

REMARKETING

At målrette og nå dine tidligere besøgende eller kunder med den rette besked leder til bedre resultater. Remarketing skaber en synergi på tværs af dine forskellige digitale marketingkanaler.

Hvis du ikke allerede benytter remarketing eller ikke har forberedt en remarketing strategi, så går du måske allerede glip af vigtige konverteringer, indtægter og profit, som ville koste dig en brøkdel at indfange.   


SEARCH
Remarketing handler om at bruge den data, som du i forvejen sidder inde med. For eksempel, et klik på en Google Ads annonce fra en person, der allerede tidligere har besøgt din hjemmeside, haft noget i indkøbskurven eller gennemført et køb er mere værd end andre klik. Du tænker måske ikke på remarketing, som noget der kan bruges på Search delen – men det kan det. Ved at tilføje remarketinglister til dine Search kampagner vil du have mulighed for at placere højere bud til tidligere besøgende eller kunder, så du kan vinde en bedre placering i annonce auktionen, og genvinde folk, der allerede har vist en vis interesse i din webshop.


SHOPPING
Ligesom med Search kan remarketing også bruges på Shopping. Iternum Digital har en veludviklet procedure, der muliggør remarketing på dine Google Ads kampagner, hvilket giver dig øgede indtægter. Vi sørger for at byde op ved tidligere besøgende eller kunder, der på forhånd har et kendskab til dit brand. 

"Implementering af remarketing vil hjælpe dig med at gøre brug af data fra besøgende på en effektiv og rettidig måde."

 Frida Fluge, Digital Marketing Specialist

REMARKETING TRAGT

SEARCH

SHOPPING

DISPLAY
Display remarketing er nok den kategori af remarketing, som flest tænker på, når de hører ordet. Det er på dette område, du har mulighed for at vise en visuel bannerannonce på tværs af Google Display ved siden af en bestemt sides normale indhold, som din tidligere besøgende, potentielle kunde eller kunde besøger. Dette kan også sættes op med dit Google Shopping Feed, hvor du kan bruge fordelene ved Dynamic Display Remarketing, der viser det eksakte produkt, som personen tidligere har besøgt på din hjemmeside. 


SOCIALE MEDIER
Remarketing kan også bruges på de sociale medier, såsom Facebook og Instagram. Det kan enten sættes op via dit produktkatalog, og derved vise de eksakte produkter, som personen har søgt efter. Ellers kan en remarketingliste bruges på normal vis til en annonce. Dette kan selvfølgelig også kombineres med andre målsætningsværktøjer – herunder demografi og psykografier.

DISPLAY

SOCIALE MEDIER

Læs mere om vores services

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+