Flag of Denmark

NYHEDSBREVE

Send bedre nyhedsbreve og øg dit salg. Emails giver et boost til dine indtægter og i kombination med et CRM system kan du øge både din åbningsrate samt dine konverteringer.

Vi ved, hvad der skal til for at maksimere brugen af din email database, når det kommer til nyhedsbreve. Vi har en fast proces, der giver de bedste muligheder for at sælge, hver gang et nyhedsbrev sendes ud. Det handler om at have de rette kombinationer i samspil med at kende den rette vej til at ‘pushe’ et salg igennem. Nyhedsbreve burde være en del af enhver digital strategi, fordi nyhedsbrevene er en af de mest omkostningseffektive online kanaler til at skabe salg.

   
SÆLG OG FORTÆL
Når ‘content marketing’, såsom nyhedsbreve, kreeres er det vigtigt at fange modtagerens interesse og samtidig fange deres opmærksomhed. Det er vigtigt at fremsætte nogle mål og formulere, hvad du vil opnå med dit nyhedsbrev i forhold til besked, publikum, indhold med mere. Desuden er det vigtigt, at dit indhold er sælgende og fortællende på samme tid. 


A/B TESTS
Hos Iternum Digital udfører vi A/B tests for alle vores kunder. Vi tester, hvad der fungerer og hvad der afviger fra nyhedsbrev til nyhedsbrev, men også hvordan det afhænger af tema, grafisk design, skrifttyper mf. At fremføre A/B tests giver os mulighed for at måle på, hvad der virker for hver individuel kunde og deres forretningsmodel – dette gøres for at øge salget og forbedre dine CTRs ved at justere indholdet og design.    

"Brugen af nyhedsbreve er en af de mest effektive måder at skabe profit til lave omkostninger på."

Mathilde Streton, UX & Senior SoMe Specialist

NYHEDSBREVE

A/B TESTS

AUTOMATISERING
Vi foretrækker at bruge MailChimp til at udsende nyhedsbreve og gøre processen automatiseret. MailChimp tilbyder funktionelle A/B tests, performance tracking (hvilket vi vil uddybe nedenfor) og automatisering. Det kan selvfølgelig også bruges til mere avancerede kategoriseringer, der er baseret på kunder/kundeemner, mænd/kvinder og så videre. Automatiseringen hjælper dig med at planlægge dine udsendinger for specifikke tider på måneden, ugen eller dagen.     


TRACKING
Ved brugen af MailChimps eget analytiske værktøj, såvel som Google Analytics, dokumenterer vi forskellige KPIs såsom antallet af åbninger på nyhedsbrevet samt konverteringsraten og indtægter, der er genereret af den givne kampagne på nyhedsbrevet. På denne måde får du mest ud af din email marketing, mens du får komplet kontrol over dine resultater i MailChimp. 

AUTOMATISERING

TRACKING

Læs mere om vores services

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+