Flag of Denmark

INDSIGTER

Det er Iternum Digitals opgave at videregive vigtige informationer fra de data, du køber fra Google, Facebook, Bing osv., eller det budget, som du investerer i SEO. Vi værdsætter gennemsigtighed og sigter altid efter at forklare de komplicerede ting på en simpel måde.

Med hjælp fra overskuelige rapporter er det nemt for din virksomhed at tage del i vores viden om negative og positive trends samt budjusteringer og grundlaget for disse. Lad os hjælpe dig med at forberede rapporterne, som enhver i din organisation kan forstå og relatere til.


GOOGLE TAG MANAGER
Google Tag Manager er det perfekte værktøj til implementering og tracking. At få din tracking på plads er det første step mod værdifulde indsigter. Uden at vide om dine kunder laver køb eller andre værdifulde aktiviteter på din hjemmeside, fumler du i mørket med din digitale marketing, og du kan ikke tage velbegrundede beslutninger på baggrund af tidligere data – ved den rigtige brug af dataen kan du forbedre din kontos performance. Iternum Digital kan hjælpe dig med at sætte en Google Tag Manager konto op, hvor du kan få et overblik over de forskellige tags, som du bruger til tracking på din hjemmeside.    


GOOGLE ANALYTICS
Google Analytics kan meget mere end at vise antallet af sidevisninger og sessioner. Du kan også se, hvordan alle dine digitale kanaler arbejder sammen for at gennemføre flest mulige salg. Få en indsigt i dine besøgende i forhold til alder, geografiske lokationer og andre avancerede segmenter, der nemmere kan skabe et overblik over din trafik på enhver online kanal såsom Google Ads, Facebook, Bing og SEO. Iternum Digital kan hjælpe dig med at sørge for, at din Google Analytics er sat korrekt op og forklare alle de vigtige funktioner til dig over online eller fysiske webshops. 

“Vi hjælper med at skabe klarhed over de data, som du køber fra de digitale markedsføringsplatforme.”

 Christina Johansen, Digital Marketing Specialist

GOOGLE TAG MANAGER

GOOGLE ANALYTICS

GOOGLE DATA STUDIO
Når det kommer til rapportering af Google Ads performance bruger Iternum Digital Google Data Studio – et værktøj fra Google, hvor data bliver synligt på en forståelig måde. Vi forklarer de vigtigste performance indikatorer gennem forskellige brugerdefinerede diagrammer, der er tilpasset til din virksomhed og målsætninger. Rapporten kan findes online og din organisation har altid adgang til den. Det gør det nemt for dig at holde et øje på din performance hele tiden. Dette er, hvad vi kalder gennemsigtighed og kvalitetsrapportering.   


FACEBOOK ANALYTICS
For at bruge Facebooks data, og få en indsigt i dem, skal du først og fremmest have din tracking på plads. Fuldkomment ligesom med Google Tag Manager, så har Facebook en Facebook Pixel (et tag), som du kan placere på din hjemmeside for at tracke sidevisninger, køb og andre vigtige aktiviteter. Iternum Digital kan hjælpe dig med at sætte dette op og kontinuerligt optimere på dine data, som du finder i Facebook Analytics. Vi forklarer også vores indsigter på en forståelig måde i vores performance møder hver måned.

GOOGLE DATA STUDIO

FACEBOOK PIXEL

SCREAMING FROG
Screaming Frog er en af de bedste website crawlers på markedet, og et af de værktøjer, som vi hos Iternum Digital bruger i vores SEO arbejde. Hvis du ved hvordan værktøjet bruges, kan du finde massive mængder af information om en given hjemmeside. Når vi udarbejder en fuldkommen SEO analyse af en hjemmeside, er dette det første af mange værktøjer, som vi bruger. Crawlingen og link analysen er vigtige funktioner, der alle er essentielle. 


ACCURANKER
AccuRanker er et andet SEO værktøj, som vi bruger i vores arbejde. Værktøjet hjælper os med at tracke rankings i Google’s Search Engine Results Page. Vi bruger blandt andet også værktøjet til at tracke eventuelle konkurrenter og deres placeringer. Fra AccuRanker har du mulighed for at få rapporter i PDF format, som er nemme for enhver at forstå og læse – selv hvis du ikke har den store viden om IT. Rapporterne er altid tilgængelige på forespørgsel, men vil blive præsenteret i detaljer på hvert månedlige performance møde. Værktøjet tracker positionerne over tid, og der kan altid indsættes advarsler og mål. 


MAJESTIC SEO
Når det kommer til at tracke links, og overvåge konkurrenters links, bruger vi Majestic Software Suite. Med dette værktøj får du mulighed for at få indsigt i link profilen hos dine egne kunder, men også link profilen hos deres konkurrenter. Til tider kan en link rapport med dårlige links hjælpe kundens organiske position, eftersom der kan oprettes en ‘disavow’ fil i Google Search Console.

SCREAMING FROG

ACCURANKER

MAJESTIC SEO

Read more about our services

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+