Flag of Denmark

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT (CRM)

Jo mere du ved om dine kunder, såsom hvad de har købt, hvornår de har købt det og fra hvilken kanal, jo bedre kan du skræddersy dit indhold, når du opretter nye kampagner i forhold til salg, krydssalg og mersalg. CRM hjælper dig med at finpudse disse og Iternum Digital får dem til at ske. 

AL DATA SAMLET ÉT STED
CRM hjælper dig med at skabe et overblik over hver enkelt kunde – hvad de har købt, hvilken marketingkanal de kom fra, hvor mange gange de har åbnet nyhedsbrevet mm. Denne viden kan genereres via automatiserede indstillinger og på samme tid skabe mere værdi for din virksomhed, men også for dine kunder. CRM hjælper dig med at gemme data og giver dig mulighed for at genbruge dataen på detaljeret og gennemarbejdet måde. Jo mere detaljeret information du har, jo bedre performance.


SKAB BEDRE VÆRDI
Virksomhederne med den bedste performance bruger et CRM system til at skabe en strategi, der er skræddersyet fra specifikke data points, der er indsamlet om forbrugerens historik og adfærd. Målet er at sælge mere ved at lave krydssalg, mersalg osv., der er baseret på den individuelles købsmønstre. Processen med at implementere et CRM system kan være lang og i nogle tilfælde kræve store ændringer i ledelsen, men fordelene og værdien den skaber overskygger omkostningerne. Så snart systemet er på plads vil det være muligt for dig at målrette dine kampagner på bedste vis til lave omkostninger i forhold til at bruge en marketing platform som Google Ads eller Facebook. 

"Vedligeholdelse af et godt forhold til kunden vil altid resultere i bedre ydeevne. CRM hjælper med at udnytte dit salg på 1t1 niveau."

 Paul Weiss, Sales Sweden

AL DATA SAMLET ÉT STED

SKAB BEDRE VÆRDI

PERFEKT MÅLRETNING
Med dit CRM system på plads vil det være muligt for dig at målrette dine kampagner, nyhedsbreve og andre ressourcer på den mest optimale måde, når du ønsker at lave krydssalg eller mersalg uden at have de store omkostninger på diverse marketing platforme som Google eller Facebook. I nogle tilfælde kan du endda forudse kundernes behov, før de selv kender dem og i disse tilfælde kan du målrette dem med det de har brug for. Med automatisering kan du skabe anbefalinger for produkter, der er komplementære til tidligere købte produkter. Iternum Digital kan hjælpe din virksomhed med at opnå disse mål, skabe den rette automatiseringsproces, implementere CRM systemet og hjælpe dig med at sælge mere til lavere omkostninger.     

PERFEKT MÅLRETNING

Læs mere om vores services

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+