Flag of Denmark

CASE: COMFORTCLICK

Da Iternum Digital startede samarbejdet med ComfortClick Ltd. fik vi samtidig muligheden for at engagere os med brands som WeightWorld, ShyToBuy og Le Luna på tværs af forskellige lande.

Siden 2017 har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen på Google Ads, og hjælpe kunderne med at give mere komfort, glæde, lettelse samt skønhedsprodukter til deres kunders hverdag. Vi fungerede desuden som digitale marketing konsulenter for de forskellige individuelle teams for hvert land.

At udvælge det rigtige digitale marketing bureau kan være en udfordring og en stor beslutning. Sofie Tidemand er Nordic E-Business Team Manager for ComfortClick Ltd., og tog beslutningen om at bruge Iternum Digital, da vi havde bevist vores værd på 2 forskellige domæner

"Iternum Digital blev valgt til at håndtere vores digitale marketingbudget på Google Ads, fordi de på forhånd kunne vise os, at de havde de rigtige kompetencer. Beslutningen blev taget på baggrund af deres dybdegående analyse af vores digitale marketing data, samt deres interne ressourcer i forhold til nordisk talende medarbejdere."

COMFORTCLICK LTD.

  • Driver domænerne WeightWorld, ShytoBuy og Le Luna

  • +100 ansatte

  • Opererer i +10 lande

Herefter var det første skridt taget. Når man overtager en allerede eksisterende konti med meget data, som i denne case, er det altid spændende at se hvor hurtigt man kan se en proces i forhold til performance.

"Efter 2 måneders samarbejde kunne vi se tydelige resultater fra Iternum Digitals optimeringsproces og teknologi. De gjorde det muligt for os at øge vores indtægter med +17% og mindske vores omkostninger med -15% på Google Ads. Dette var en forandring vi aldrig havde set med andre bureauer", siger Sofie Tidemand.

"Vores Country Managers har alle været meget tilfredse med Iternum Digital og deres team, og er glade for at de undervejs i processen har lært mere om Google Ads optimering. Den tilgang Iternum Digital tog har virkeligt vist os, at deres vej er den optimale vej at gå."

Dataen taler sin egen sandhed, og det er derfor vi elsker at arbejde med den. Efter vi havde vist, at vi kunne forbedre de vigtigste performance indikatorer for vores kunde fortsatte vi med at kontrollere deres Google Ads konto for ni domæner over fire forskellige lande.

"Iternum Digital har hjulpet os med at forbedre vores online forretning og vist os på en gennemsigtig måde, hvordan vi kan tjene flere penge fra vores online marketingkanaler", Sofie Tidemand concludes.

+17%

i indtægter

-15%

i omkostninger

Læs en anden case her

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+