Flag of Denmark

CASES

Læs mere om nogle af vores rejser sammen med vores kunder. Vil du blive et eksempel på denne side? Ring til os.

Iternum Digital giver dig den bedst passende optimeringsstrategi, der er baseret på din virksomhed og dine mål for den. Uanset hvilken industri du tilhører og om du er en B2B, B2C eller fysisk butik, så finder vi den digitale strategi, der bedst kan hjælpe dig og dine indtægter med at vokse. Vi har et dokumenteret track record på de kompetencer og udviklede processer, der er blevet forbedret i løbet af 10 års arbejde inden for digitale platforme.

Læs mere om vores cases her. 

 COMFORTCLICK 

ComfortClick opererer på internationalt plan med +10 lande. Siden vi begyndte at optimere for dem har vi opnået +17% i omsætning og -15% i omkostninger.

comfortclick transp 250x250.png
cabom_logo.png

 CABOM

En svensk webshop, der ikke havde en digital marketingstrategi. Inden for 6 måneder har vi opnået en ROAS på +17. Vi arbejder hele tiden på at skabe mere digital vækst for Cabom.se

 TRESS

Opererer i 3 nordiske lande (DK, SE, NO). Efter at vi har overtaget deres Google Ads konti, har vi øget deres indtægter med + 29% og reduceret deres omkostninger med -14%. 

TRESS transp 250x250.png
brandfactory transp 250x250.png

 BRANDFACTORY

Bandfactory har webshops i 3 lande, og vi har øget + 18% i kundeemner fra Googles betalte og organisk trafik.

AMAGER ISENKRAM

Amager Isenkram er en dansk forhandler, der har 3 fysiske butikker i københavn. Vi har øget + 100% i indtægter via online kanaler med kun en stigning i omkostningerne + 30%.

sortai.png

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 32 12 11 00

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+