Flag of Denmark

CASE: BRANDFACTORY

Bilfolie, pop-up shops og printning af brochurer? BrandFactory står altid til rådighed for dig. Siden 2017 har Iternum Digital hjulpet BrandFactory med at nå deres potentielle kundegrupper online.

Iternum Digital blev valgt som BrandFactorys digitale bureau til at udvikle en digital marketingsstrategi på tværs af Google Ads og SEO i tre forskellige lande: Danmark, Sverige og Norge. 

Hos Iternum Digital elsker vi at arbejde med B2B virksomheder. Vores mål, da vi startede vores samarbejde var at øge antallet af besøgende på hjemmesiden, som havde en interesse i de services, som BrandFactory tilbyder til det nordiske marked.

BRANDFACTORY DANMARK A/S

  • Driver domænerne 
    BrandFactory (DK, SE, NO)

  • +180 ansatte

  • Opererer i 3 nordiske lande

"Vi havde brug for hjælp til at få mere samt relevant trafik til vores hjemmeside. Det var samtidig et tidspunkt, hvor flere forskellige virksomheder fusionerede til én, BrandFactory. Iternum Digital tilbød os vejledning og support gennem hele processen."

Den digitale strategi blev udviklet i tæt dialog med de ansvarlige Country Managers for Danmark, Sverige og Norge. Og hvad med resultaterne? En stigning på +18% i kundeemner fra Google’s betalte og organiske trafik.

"Den passion vi har set fra Iternum Digital har været fantastisk. De har formået at vise os, at de har de rigtige kompetencer til at hjælpe os med en bedre performance gennem Google Ads og SEO", forklarer BrandFactory Danmarks Marketing koordinator og Trend Scout, Stine Grau.

"Iternum Digital har hjulpet os med at opbygge en platform, der giver os mulighed for at konkurrere på markedet og vinde de kunder, som er på udkig efter de services, som vi tilbyder – alt sammen med formålet at få højere indtægter og en bedre performance.”

I forlængelse af vores performance møder, hvor vi diskuterer de vigtigste performance indikatorer, har vi også haft fornøjelsen af en Google Analytics workshop sammen, lige så vel som mange regelmæssige diskussioner omhandlende hjemmesidens forbedringsmuligheder. 

"Som virksomhed har vi lært meget gennem vores samarbejde med Iternum Digital. De fortsætter kontinuerligt med at vise det talent de har for at tage en forretningsmodel og implementere den på tværs af forskellige marketingkanaler", konkluderer Stine Grau.

+18%

kundeemner

Læs en anden case her

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+