Flag of Denmark

BING ADS

Bing er en af de største søgemaskiner i verden, og sidder på 9% af det europæiske marked (3 milliarder månedlige søgninger) og 34% af det amerikanske marked (5 milliarder månedlige søgninger). Bing Ads har lignende features, som Google Ads, men lavere klikpriser.

Vi har især set gode resultater for vores B2B kunder på Bing Ads, da mange virksomheder og institutioner benytter sig af Windows computere, hvor Internet Explorer har Bing installeret, som deres standard søgemaskine. På normal vis kan vi se, at vores kunder får mindst 10% af deres Google Ads indtægter gennem Bing Ads.

 

SEARCH

Som vi tidligere har nævnt, kan du forvente billigere klikpriser på Bing Ads end Google Ads. Med dette mener vi, at CPC’en (Cost Per Click) for det samme søgeord på Google oftest vil være dyrere end det er på Bing Ads. Desuden ser vi, at konverteringsraten normalt forbliver på samme niveau, hvilket betyder, at du har mulighed for at få en endnu bedre ROAS på Bing Ads.   

 

SHOPPING

Shoppingdelen af Bing Ads, hvor du får mulighed for at vise dine annoncer med priser og billeder, er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig i udvalgte lande. Hvis du har en virksomhed, der har interesser i dele af det europæiske eller amerikanske marked, så står vi klar til at hjælpe dig i gang på denne platform med den rette budstrategi.

"Virksomheder kan få et større udbytte af at anvende bing annoncering."

Monika Juko, Digital Marketing Specialist

SEARCH

SHOPPING

DISPLAY
Er du ude efter at øge din brand awareness med attraktive visuelle annoncer? Så er Display lige noget for dig. Her bliver du nemt og simpelt vist på tværs af hjemmesider samt online aviser i forskellige bannerformater. Med et simpelt klik får du din målgruppe til den ønskede landingsside, og du betaler kun for klikket og ikke de enkelte visninger. 


FYSISKE BUTIKKER
Eftersom flere og flere kunder har en tendens til at lave deres research online, bliver digital marketing med tiden ligeså vigtig for fysiske butikker som for webshops. Mange køb begynder online og afsluttes i fysiske butikker, så derfor vil du heller ikke miste eventuel trafik, som på nuværende tidspunkt går til dine konkurrenter, hvis du ikke har en digital marketing strategi. Bing Ads er den perfekte platform til dig, der ikke vil miste potentiel trafik. 

DISPLAY

FYSISKE BUTIKKER

Læs mere om vores services

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

  • Iternum Digital Facebook
  • Iternum Digital LinkedIn
  • Iternum Digital Google+