Flag of Denmark

HJEMMESIDE - WEBSHOP

Hos Iternum Digital har vi fokus på stabilitet og brugervenlighed. Vi skræddersyr gerne en løsning der passer lige til dit firma's behov og økonomi. Med dig på sidelinjen vil vi skabe hjemmeside eller webshop der er din "sælger i marken".

Ny hjemmeside eller webshop?

Skal du have ny hjemmeside eller blot skifte den gamle ud til en mere konverterings- og brugervenlig version, bør du kraftigt overveje at få den lavet i WordPress. For dig som skal administrere hjemmesiden vil du hurtig opdage at selve CMS-backenden er super nem at bruge. Platformen er så populær, at der konstant udvikler på og for dig betyder det at du altid vil kunne enkelt og billigt opdatere til et tidssvarende design og platform. WordPress er ikke den eneste CMS-platform, men er en af de få der har gennemstruktureret platform, der er til glæde for dig og dine kunder.

Design 

Design og indhold skaber tillid, troværdighed og omsætning, derfor er det vigtigt at have en tydelig og imødekommende kommunikation. Ens webshop skal kunne skabe interesse for de besøgende på et helt andet niveau end hidtil, da konkurrencen på lige online identitet vokser med rekordfart.
Alle hjemmesider og webshops vi designer er professionelle, stilrene og nemme for dine kunder at forholde sig til. Vi vil designe din næste hjemmeside- webshop så den repræsenterer dit firma og viser det du tilbyder og står for.

"Når dine kunder oplever en god brugervenlighed opstår en større chanche for, at de foretager en konvertering og besøger din side igen"

 Sasha, WEB something

Du skal med i processen

Vi ønsker, at de fleste af vores kunder selv kan redigere deres hjemmeside/webshop, selvom vi udvikler og designer den for dig. Vi vil give vores kunder frihed og lyst til at klare de mindre rettelser / ændringer uden vores hjælp og dermed inddrage dem i processen. 

Derfor er udførlig instruktion i administration af din hjemmeside eller webshop inkluderet i prisen.

 

Shop delen

Man kan ikke komme udenom WooCommerce når vi taler om webshopplatforme. Den er med sin brugervenlighed, enormt store udvalg af ekstra funktioner, fuld shopløsning med mulighed for at integrere de mest anvendte betalingsløsninger en af de største spillere på markedet.

 

Brugervenlighed er et af de største plusser, når man vælger WooCommerce for shopplatform. Det gælder både for dig der skal administrere siden samt for dine kunder, der skal guides rundt på siden til den endelig konvertering. Når det kommer til design i WooCommerce er der ingen begrænsninger, hvilket gør, at der kan udarbejdes en perfekt kunderejse. Behandling af ordrer og selveste backenden er nem at navigere i, hvilket gør, at du som administrator ikke spilder tid på support.

 

Når der skal udvikles en webshopløsning er der mange der overser, at en WooCommerce webshop er bygget på de samme elementer som WordPress, der har gjort WordPress til et af de største CMS systemer i dag. Med WooCommerce kan du udvide funktionalitet ved hjælp af de mange veldokumenteret plugins, der gør, at du kan skræddersy den ønskede løsning. Alt fra betalingsgateways, rabatkoder, pop-ups med de seneste køb, cross-selling m.m.

 • 01/

  Vi vil sætte os ind i din forretning

  Vores proces starter med, at vi i fælleskab finder ud af, hvem jeres kernekunder er og hvilke digitale mål I har. Det kan gøre en kæmpe forskel i forhold til jeres konkurrenter. Vi vil arbejde på at levere resultater, der kan ses på bundlinjen.

 • 02/

  Vores mission er at lave en hjemmeside der sælger

  Jeres indtjening vil altid være vores første prioritet. Vi ved, at godt design alene ikke kan sælge og at vores samarbejde kommer til at gavne begge parter. Vores mål er, at vi er din samarbejdspartner …………. Derfor vil vi stræbe efter at løfte salg ved at effektivisere hjemmesiden og dermed sænke dine omkostninger.

 • 03/

  Vi vil sænke dine omkostninger

  Vi ved at wordpress er meget mere brugervenligt end andre CMS systemer og er nemmere at udvikle i. Derfor bruger vi mindre tid på at udvikle og fokuserer istedet mere på design, indhold og markedsføring. Dette gør, at vi hurtigt kan udvikle en prototype af din hjemmeside og vinde tid til at justere.

 • 04/

  Vi udvikler din hjemmeside inden for aftalte deadline

  I fællesskab lægger vi en plan for hele processen og aftaler deadlines for hvornår siden er live. Dette vil sikre dig, at du ikke får ekstra overraskelser i form af ekstraregninger, da du vil være på sidelinjen under hele processen.

 • 05/

  Din nye hjemmeside kan læses af Google

  Vi vil sørge for at din færdigtlavede hjemmeside kan skyde jer til tops i Google søgninger. Vi laver din hjemmesides SEO klar, så du selv har mulighed for at udarbejde det vigtige SEO indhold på hjemmesiden. Vi har også SEO konsulenter i huset, der kan gøre det for dig.

 • 06/

  Din nye hjemmeside er klar til tablet og mobil

  Vi overdrager din nye hjemmeside med fængende designs der er responsive, og klar til både mobil og tablets. Det eneste du skal fokusere på er det du er ekspert til, nemlig sælge dit budskab eller produkt.

 

Hjemmeside-webshop med markedets bedste Page Builder

Udvikling og redigering af din hjemmeside stopper aldrig. Der er ikke ret mange statiske hjemmesider på nettet, men derimod dynamiske, der gør at du konstant kan ændre, optimere, redesigne og udvikle dit site. 
Derfor leveres alle hjemmesider vi udvikler og designer med markedets bedste Page Builder. For dig betyder det, at redigering af tekster, indsættelse af nye billeder og videoer, kontaktformular, ændring i layout, sign-up nyhedsbreve, slider og meget mere, gøres til en leg. 
Det er den eneste professionelle Page Builder med mulighed for at bygge dit egen dynamisk indhold i form af for eksempel skræddersyede produktsider, der spejler sig på alle andre produktsider.

 

Få et omkostningsfrit og uforpligtende møde

Vi forstår godt, at en ny hjemmeside eller rettelser til en eksisterende kan virke uoverskueligt, eller svært at finde rundt i. Derfor tilbyder vi altid et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå opgaven, komme med løsningsforslag og rådgivning.

Tryghed og forventningsafstemning er vigtigt i vores arbejde, så derfor tager vi hellere en snak ekstra, for at sikre, at vi efterfølgende giver det bedste bud på en løsning.

Læs mere om vores services her

Iternum ApS

Nordre Fasanvej 91

2000 Frederiksberg

info@iternumdigital.com

+45 40 50 26 95

© 2018 ITERNUM DIGITAL

 • Iternum Digital Facebook
 • Iternum Digital LinkedIn
 • Iternum Digital Google+